Se, hvor nemt du laver spidskål i Airfryer. Spidskålen er sundt tilbehør, og kålen bliver lækker og sprød, når den tilberedes i en Airfryer.
Spidskål i Airfryer er super nemt og lækkert, og den sunde kål bliver endda bedre, når den laves i en airfryer.
Det tager ingen tid at tilberede kålen, så du har hurtigt sundt tilbehør til enhver ret.
Opskriften er beregnet til fire personer som tilbehør. Har du en stor spidskål, kan du med fordel dele den i 6-8 stykker.
Opskrift på spidskål i Airfryer
Opskrift udviklet af:
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 1 stk spidskål - lille
- 1 tsk olie
- 1 stk citron - saften
- flagesalt
Fremgangsmåde
- Skær bunden af spidskålen, og del derefter i kvarte.
- Læg kålen i kurven til din Airfryer.
- Spray spidskålen med lidt olie og drys med flagesalt (eller groft salt)
- Tilbered din spidskål i Airfryer i cirka syv minutter ved 180 grader, hvorefter kålen er sprød, men stadig med lidt bid. De yderste blade er en smule mørke, men det er ok.
- Tag kålen ud af kurven og pres lidt frisk citronsaft over.
Næringsindhold
Se hvad opskriften indeholder.
Tip
Spidskål i airfryer indeholder næsten ingen kalorier og er sundt tilbehør. Det passer perfekt som tilbehør til de fleste retter, herunder til laks eller en hel kylling i Airfryer.
Se også mine opskrifter på:
Spidskålssalat med æble og avocado
Del dine ideer og tanker med os andre her: