Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Lakridsis

Lakridsis

Billede med hjemmelavet lakridsis
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
73
SHARES
FacebookMessenger73PinterestEmailSMS

Se her hvordan du laver en cremet lakridsis. Is med lakrids kan laves med eller uden ismaskine, og her får du fremgangsmåden til begge.

Dette er min bedste opskrift på en hjemmelavet lakridsis, der er meget nem at lave selv.

Basis i is med lakrids er en solid og cremet flødeis, hvortil der tilsættes lakridspulver.

Til denne mængde her synes jeg fire teskefulde lakridspulver passer fint, hvor du så får en meget afstemt smag. Men prøv dig bare frem. Eller rettere, smag dig frem.

Er du helt vild med lakridsis, ja så er denne opskrift lige dig. Opskriften er rigelig til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Hyldeblomst sorbet
  • Koldskålsis
  • Stracciatella is
  • Ægte chokoladeis

Opskrift på hjemmelavet lakridsis

Lakridsis - nem opskrift med eller uden ismaskine

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Se her hvordan du laver en cremet lakridsis. Is med lakrids kan laves med eller uden ismaskine, og her får du fremgangsmåden til begge.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert, Is
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 æggeblommer pasteuriserede i bægre
  • 100 g flormelis
  • 5 dl piskefløde
  • 4 tsk lakridspulver
  • 1 citron revet skal

Fremgangsmåde

  1. Æggeblommer og flormelis kommes i en skål, og du pisker det luftigt med en elpisker.
  2. I en anden skål piskes fløden til en let flødeskum.
  3. Vend flødeskummet i æggemassen med en dejskraber, så du bevarer luften i iscremen.
  4. Tilsæt lakridspulver og lidt reven citronskal, og smag dig gerne lidt frem.
  5. Nu kan du enten køre lakridsisen på en ismaskine, eller fryse den direkte.
  6. I ismaskinen skal isen køres i cirka 30 minutter, hvorefter den hældes i en beholder og fryses ned.
  7. Uden ismaskine kommes iscremen i en beholder, og her skal du røre i isen hver kvarter den første times tid under indfrysningen. Så krystalliserer isen ikke. Isen røres igennem med en spiseske.

Næringsindhold

Kalorier525kcalKulhydrater29gProtein4gFedt45gMættet fedt29gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt11gKolesterol152mgNatrium35mgKalium120mgSukker28gVitamin A1852IUVitamin C1mgCalcium84mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Indfrysningstiden for hjemmelavet lakridsis er mindst tre timer.

Tag gerne isen ud 10 minutter før, den skal spises, så den ikke er for frossen, men får en cremet is-konsistens, når den serveres.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required