Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

billede med kyllingepande
4.7 fra 97 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.9k
SHARES
FacebookMessenger2.9kPinterestEmailSMS
Opdateret: 23. januar 2022 - Udgivet: 23. januar 2022

Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.

En hurtig kyllingepande, der blandt andet indeholder pasta, tomat og en lækker og cremet flødesovs. Det er næsten alt hvad man bede om.

Kyllingepande laves på under 25 minutter fra du går i gang, og derfor er det en nem ret på de der travle hverdage, hvor der ikke altid er tid til de store udskejelser i køkkenet. Men hvor du alligevel gerne vil spise en god omgang mad.

Opskriften er beregnet til fire personer. Fløden kan udskiftes med en madlavningsfløde for en lidt mere fedtfattig udgave.

Se også disse opskrifter:

Kylling i fad

Kartofler med kylling i fad

Pikant kylling

Opskrift på panderet med kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem kyllingepande med pasta og tomat

4.69 fra 97 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 637
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Pasta koges i saltet vand - se her hvordan pasta saltes og koges. Jeg har i opskriften anvendt pastapenne, men pastaskruer og lignende er selvfølgelig også fine til retten. Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
  2. Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern, og svitses på en varm pande. Steg gerne i lidt olivenolie i cirka fem minutter.
  3. Imens hakker du løget groft og hvidløgsfed hakkes fint. Løg og hvidløg svitses sammen kyllingekødet i to minutter.
  4. Kom paprika og oregano ved sammen med hakkede tomater, tomatpasta, vand, en bouillonterning og fløde. Du kan bruge hønsebouillon eller hvad du nu har.
  5. Lad det koge op under omrøringen i panden, og lad det derefter simre fem minutter.
  6. Den kogte pasta kommes ved og vendes rundt, og retten varmes igennem. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber, og til sidst drysses retten med lidt finthakket persille.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 637kcalKulhydrater: 55gProtein: 34gFedt: 32gMættet fedt: 18gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.01gKolesterol: 204mgNatrium: 1121mgKalium: 953mgKostfibre: 3gSukker: 8gVitamin A: 1587IUVitamin C: 35mgCalcium: 129mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Kyllingepande serveres straks sammen med dampet broccoli og et stykke hjemmebagt ciabattabrød. Eller fransk bondebrød.

Kyllingepande med grøntsager

Du kan også lave en kyllingepande med grøntsager, hvor du tilsætter flere grøntsager til retten. Det er blandt andet en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet på.

Her kan du blandt andet anvende rester af squash, gulerødder, peberfrugt eller spidskål.

Grøntsagerne skæres i mindre stykker, og svitses med når kyllingekødet har fået lidt farve. Bønner og ærter kan i øvrigt også indgå i retten, så vær ikke bange for at tilføje mere grønt til kyllingepanden.

Bruger du større mængde grøntsager, kan du måske anvende lidt mindre pasta eller kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anthon skriver

    februar 05, 2025 at 8:16 pm

    Syntes den var meget fed

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 06, 2025 at 5:01 pm

      Hej Anthon
      Fløde kan skiftes ud med en mere mager madlavningsfløde eller mælk. Så bliver den lettere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required