• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

billede med kyllingepande
4.7 fra 97 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.8k
SHARES
FacebookMessenger2.8kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. januar 2022 - Udgivet:  23. januar 2022

Indhold

  1. Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
  2. Opskrift på panderet med kylling
  3. Nem kyllingepande med pasta og tomat
  4. Noter
  5. Kyllingepande med grøntsager

Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.

En hurtig kyllingepande, der blandt andet indeholder pasta, tomat og en lækker og cremet flødesovs. Det er næsten alt hvad man bede om.

Kyllingepande laves på under 25 minutter fra du går i gang, og derfor er det en nem ret på de der travle hverdage, hvor der ikke altid er tid til de store udskejelser i køkkenet. Men hvor du alligevel gerne vil spise en god omgang mad.

Opskriften er beregnet til fire personer. Fløden kan udskiftes med en madlavningsfløde for en lidt mere fedtfattig udgave.

Se også disse opskrifter:

Kylling i fad

Kartofler med kylling i fad

Pikant kylling

Opskrift på panderet med kylling

billede med kyllingepande
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem kyllingepande med pasta og tomat

4.69 fra 97 stemmer
Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 637
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g pasta
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 løg løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde
 

  1. Pasta koges i saltet vand - se her hvordan pasta saltes og koges. Jeg har i opskriften anvendt pastapenne, men pastaskruer og lignende er selvfølgelig også fine til retten. Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
  2. Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern, og svitses på en varm pande. Steg gerne i lidt olivenolie i cirka fem minutter.
  3. Imens hakker du løget groft og hvidløgsfed hakkes fint. Løg og hvidløg svitses sammen kyllingekødet i to minutter.
  4. Kom paprika og oregano ved sammen med hakkede tomater, tomatpasta, vand, en bouillonterning og fløde. Du kan bruge hønsebouillon eller hvad du nu har.
  5. Lad det koge op under omrøringen i panden, og lad det derefter simre fem minutter.
  6. Den kogte pasta kommes ved og vendes rundt, og retten varmes igennem. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber, og til sidst drysses retten med lidt finthakket persille.

Næringsindhold

Kalorier: 637kcalKulhydrater: 55gProtein: 34gFedt: 32gMættet fedt: 18gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.01gKolesterol: 204mgNatrium: 1121mgKalium: 953mgKostfibre: 3gSukker: 8gVitamin A: 1587IUVitamin C: 35mgCalcium: 129mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Kyllingepande serveres straks sammen med dampet broccoli og et stykke hjemmebagt ciabattabrød. Eller fransk bondebrød.

Kyllingepande med grøntsager

Du kan også lave en kyllingepande med grøntsager, hvor du tilsætter flere grøntsager til retten. Det er blandt andet en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet på.

Her kan du blandt andet anvende rester af squash, gulerødder, peberfrugt eller spidskål.

Grøntsagerne skæres i mindre stykker, og svitses med når kyllingekødet har fået lidt farve. Bønner og ærter kan i øvrigt også indgå i retten, så vær ikke bange for at tilføje mere grønt til kyllingepanden.

Bruger du større mængde grøntsager, kan du måske anvende lidt mindre pasta eller kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anthon

    februar 05, 2025 at 8:16 pm

    Syntes den var meget fed

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 06, 2025 at 5:01 pm

      Hej Anthon
      Fløde kan skiftes ud med en mere mager madlavningsfløde eller mælk. Så bliver den lettere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Elena

    januar 08, 2025 at 5:16 pm

    Super lækker opskrift. Hvor lang holder den færdige ret sig i køleskabet?

    Svar
  3. Lone

    oktober 27, 2024 at 5:08 pm

    Tak for en dejlig opskrift.
    Den er et stort hit herhjemme🤩
    Svitser dog løgene til de begynder at tage farve og så kommer jeg kyllingen i. Ellers synes jeg at der er for meget “bid” i løgene (efter min smag)😅
    Vh. Lone

    Svar
  4. Dorte Hansen

    august 23, 2022 at 2:26 pm

    Kan retten fryses til senere brug

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 23, 2022 at 5:19 pm

      Hej Dorte
      Ja, det kan den sagtens 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Sheena

    september 29, 2021 at 10:27 am

    Kan man lave retten dagen i forvejen? 😀

    Svar
  6. Susanne

    marts 23, 2021 at 2:59 pm

    Lidt fløde???? 3 dl !!!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 24, 2021 at 7:54 am

      Hej Susanne
      Ja, bare nogle enkelte dryp fløde 🙂
      Nej, du kan selvfølgelig sagtens skære mængden af fløde ned, eller eventuelt anvende en mere mager madlavningsfløde. Det er også ganske fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required