Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingepande

Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

billede med kyllingepande
4.7 fra 97 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3k
SHARES
FacebookMessenger3kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem kyllingepande med pasta og tomat
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på panderet med kylling
  • Noter
  • Kyllingepande med grøntsager
  • Kommentarer

Nem kyllingepande med pasta og tomat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 97 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges i saltet vand - se her hvordan pasta saltes og koges. Jeg har i opskriften anvendt pastapenne, men pastaskruer og lignende er selvfølgelig også fine til retten. Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
  2. Kyllingebryst fileterne skæres i mindre tern, og svitses på en varm pande. Steg gerne i lidt olivenolie i cirka fem minutter.
  3. Imens hakker du løget groft og hvidløgsfed hakkes fint. Løg og hvidløg svitses sammen kyllingekødet i to minutter.
  4. Kom paprika og oregano ved sammen med hakkede tomater, tomatpasta, vand, en bouillonterning og fløde. Du kan bruge hønsebouillon eller hvad du nu har.
  5. Lad det koge op under omrøringen i panden, og lad det derefter simre fem minutter.
  6. Den kogte pasta kommes ved og vendes rundt, og retten varmes igennem. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber, og til sidst drysses retten med lidt finthakket persille.

Næringsindhold

Kalorier637kcalKulhydrater55gProtein34gFedt32gMættet fedt18gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.01gKolesterol204mgNatrium1121mgKalium953mgKostfibre3gSukker8gVitamin A1587IUVitamin C35mgCalcium129mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på panderet med kylling

En hurtig kyllingepande, der blandt andet indeholder pasta, tomat og en lækker og cremet flødesovs. Det er næsten alt hvad man bede om.

Kyllingepande laves på under 25 minutter fra du går i gang, og derfor er det en nem ret på de der travle hverdage, hvor der ikke altid er tid til de store udskejelser i køkkenet. Men hvor du alligevel gerne vil spise en god omgang mad.

Opskriften er beregnet til fire personer. Fløden kan udskiftes med en madlavningsfløde for en lidt mere fedtfattig udgave.

Se også disse opskrifter:

  • Kylling i fad
  • Kartofler med kylling i fad
  • Pikant kylling

Noter

Kyllingepande serveres straks sammen med dampet broccoli og et stykke hjemmebagt ciabattabrød. Eller fransk bondebrød.

Kyllingepande med grøntsager

Du kan også lave en kyllingepande med grøntsager, hvor du tilsætter flere grøntsager til retten. Det er blandt andet en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet på.

Her kan du blandt andet anvende rester af squash, gulerødder, peberfrugt eller spidskål.

Grøntsagerne skæres i mindre stykker, og svitses med når kyllingekødet har fået lidt farve. Bønner og ærter kan i øvrigt også indgå i retten, så vær ikke bange for at tilføje mere grønt til kyllingepanden.

Bruger du større mængde grøntsager, kan du måske anvende lidt mindre pasta eller kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anthon skriver

    februar 05, 2025 at 8:16 pm

    Syntes den var meget fed

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 06, 2025 at 5:01 pm

      Hej Anthon
      Fløde kan skiftes ud med en mere mager madlavningsfløde eller mælk. Så bliver den lettere 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Elena skriver

    januar 08, 2025 at 5:16 pm

    Super lækker opskrift. Hvor lang holder den færdige ret sig i køleskabet?

    Svar
  3. Lone skriver

    oktober 27, 2024 at 5:08 pm

    Tak for en dejlig opskrift.
    Den er et stort hit herhjemme🤩
    Svitser dog løgene til de begynder at tage farve og så kommer jeg kyllingen i. Ellers synes jeg at der er for meget “bid” i løgene (efter min smag)😅
    Vh. Lone

    Svar
  4. Dorte Hansen skriver

    august 23, 2022 at 2:26 pm

    Kan retten fryses til senere brug

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 23, 2022 at 5:19 pm

      Hej Dorte
      Ja, det kan den sagtens 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Sheena skriver

    september 29, 2021 at 10:27 am

    Kan man lave retten dagen i forvejen? 😀

    Svar
  6. Susanne skriver

    marts 23, 2021 at 2:59 pm

    Lidt fløde???? 3 dl !!!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 24, 2021 at 7:54 am

      Hej Susanne
      Ja, bare nogle enkelte dryp fløde 🙂
      Nej, du kan selvfølgelig sagtens skære mængden af fløde ned, eller eventuelt anvende en mere mager madlavningsfløde. Det er også ganske fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required