• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside

Kyllingenuggets - opskrift på sprøde nuggets i ovn

kyllingenuggets i ovn
Du kan nemt lave dine egne kyllingenuggets i ovn, som både smager godt og er nogenlunde sunde. Disse nuggets er lavet af ren kyllingekød fra brystfilet. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

Opdateret:  5. maj 2024 - Udgivet:  10. maj 2023

Del gerne:
403
SHARES
FacebookMessenger403PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
  2. Opskrift på kyllingenuggets
  3. Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
4.8 fra 93 stemmer
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.

Her er min bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn - nemt og godt. Du kan meget nemt lave dine egne nuggets i ovn, og så ved du, hvad du får.

De lækre nuggets er her lavet af kyllingebryst, som paneres i hvedemel, æg og rasp. Du kan dog også anvende inderfilet fra kyllingen, men her skal du huske at fjerne den hvide hinde.

Opskriften giver 12 store stykker, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i mindre stykker, og dermed få flere ud af opskriften. Se eventuelt fremgangsmåde i min video.

Se også mine opskrifter på:

  • Cornflakes kylling
  • Nuggets i airfryer
  • Blomkålsnuggets

Opskrift på kyllingenuggets

kyllingenuggets i ovn

Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn

Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
Bedømmelse
4.8 fra 93 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • hvedemel
  • 3 æg
  • Lidt mælk - eller vand
  • rasp - evt. pankorasp
  • 2 tsk paprika
  • salt

Fremgangsmåde

  • Skær fedt og urenheder fra de fire stykker kyllingebryst, så du kun har det rene kød tilbage. Du kan også anvende inderfilet fra kyllingen.
  • Del så hvert kyllingebryst på på langs på midten, og i tre stykker den anden vej. Så du får seks tern af hvert stykke bryst. Inderfilet kan anvendes hele eller delt i to eller stykker. Husk at fjerne den hvide hinde med en kniv.
  • Find tre dybe tallerkner frem.
  • Kom lidt hvedemel i den første tallerken, tre æg og lidt mælk og salt i den anden (pisk det sammen med en gaffel), og endelig kommer du godt med rasp i den tredje tallerken, og blander det med paprika og salt.
  • Og så skal du panere kyllingekødet. Først vendes det i mel, derefter i sammenpiskede æg og mælk, og endelig i rasp.
  • Læg derefter dine kyllingenuggets på en bageplade med bagepapir.
  • Bag nu dine kyllingenuggets i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter.
  • Halvvejs kan du tage pladen ud af ovnen, og vender de halvbagte kyllingenuggets om. Derefter bages de lækre nuggets færdig.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
234
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
121
mg
40
%
Natrium
 
308
mg
13
%
Kalium
 
520
mg
15
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
174
IU
3
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
47
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Kyllingenuggets bages færdige og sprøde, og så er de klar til servering med verdens bedste pommes frites i ovn.

Du kan søge opskriften på fritterne frem i søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. freja

    september 03, 2018 at 7:31 am

    de er nemme at lave og hele familien elskede dem men det bliver kun bedre hvis man laver en salat til og noget creme fraiche dressing

    Svar
    • Madensverden.dk

      september 03, 2018 at 8:19 am

      Hej Freja

      Skønt at høre - og tak for forslaget til tilbehør. Lyder lækkert 🙂

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar
  2. Maria

    februar 06, 2018 at 6:55 pm

    Kan de mon fryses? 🙂

    Svar
    • Miriam

      juli 12, 2023 at 3:40 pm

      Jeg plejer at fryse dem rå og så varme dem i ovnen direkte fra fryseren (så får de lidt længere). Fungerer perfekt!

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required