Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingeinderfilet i ovn

Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja

kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja
4.8 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook95PinterestSMSEmailMessenger
95
DELINGER
Indhold
  • Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kyllingefilet i ovn
  • Note
  • Kommentarer

Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Min opskrift på kyllingeinderfilet i ovn. Inderfilet kalds også kyllingens mørbrad, og den er da også meget mør efter blot 15 min. i ovnen.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk soja
  • 1 lime (lidt saft)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. I en stor skål røres hoisinsauce sammen med honning, soja, lidt friskpresset limesaft, salt og friskkværnet peber.
  3. Kyllingeinderfilet stykkerne soigneres, hvor evt. urenheder skæres fra og kasseres.
  4. Kom kyllingeinderfileterne ned til marinaden, og vend det godt rundt. Du kan nu stille skålen med de marinerede stykker kylling i køleskabet i en times tid - eller blot hoppe videre til næste step.
  5. Læg de marinede stykker kylling inderfilet på bagepladen med bagepapir, så kødet ikke rører andre stykker kød.
  6. Kyllingefilet i ovn skal nu have ca. 15 minutter midt i ovnen ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier221kcalKulhydrater12gProtein33gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.02gKolesterol96mgNatrium1202mgKalium599mgKostfibre1gSukker8gVitamin A54IUVitamin C7mgCalcium18mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på kyllingefilet i ovn

Kyllingeinderfilet i ovn er nem, lækker og hurtig aftensmad, som blot skal have ca. 15 minutter i ovnen.

Kyllingeinderfilet er et meget mørt stykke kød, og det er ikke uden grund, at kødet ofte omtales som kyllingens mørbrad. Så mørt er det nemlig.

Her har jeg lavet inderfileterne med blandt andet hoisinsauce, honning og soja, men du kan også bare give dem lidt salt og peber, og så stege dem i ovnen.

Opskriften er beregnet til fire personer, og længere nede finder du forslag til tilbehør.

Se flere opskrifter:

  • Kyllingeinderfilet i tomatsauce
  • Kylling i rød pebersauce
  • Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn
  • Kinesisk kylling med nudler
  • Sådan laver du stegt kylling i ovn

Note

Kyllingeinderfilet i ovn serveres straks, hvor du kan anrette de stegte kyllingestykker på et fad, og drysse med lidt timian.

Du kan eks. servere kyllingeinderfileterne sammen med stegt spidskål med sød chilisauce, ris og en hjemmelavet karrysauce.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birte skriver

    juni 08, 2024 at 8:45 am

    lad mig prøve opskriften først

    Svar
  2. Anne-Mette skriver

    juli 09, 2023 at 5:20 pm

    Meget lækkert og super nemt og hurtigt at lave. Valgte dog at bibeholde grøntsagerne, plus lidt andet, som råkost dejligt frisk i denne sommervarmen 😎

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 09, 2023 at 9:03 pm

      Hej Anne-Mette
      Dejligt at høre - og god ide når sommeren er over os 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required