Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med pesto

Kylling med pesto og frisk pasta (nemt og hurtigt)

billederesultat for kylling med pesto og pasta
4.8 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kylling med pesto og frisk pasta
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kylling med pesto
  • Tips
  • Kommentarer

Kylling med pesto og frisk pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 21 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Min opskrift på kylling med pesto og pasta, og det er en meget nem og hurtig ret til aftensmad. En simpel pastaret med få ingredienser.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk pesto
  • 400 g pasta (frisk)
  • 2 dl fløde (eller mælk)
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst skæres i mindre tern, mens rødløg og hvidløg hakkes fint.
  2. Steg kyllingekødet på en varm pande i lidt olie. Steges cirka fem minutter, hvorefter løg og hvidløg tilsættes og steges med yderligere et par minutter.
  3. Imens koges den friske pasta som anvist på pakken. Typisk blot et par minutter.
  4. Tilsæt pesto på panden, og vend den godt rundt med kylling, løg og hvidløg.
  5. Kom derefter den kogte pasta ved sammen med fløde eller mælk. Tilsæt mere fløde, hvis du ønsker mere sauce til din kylling med pesto og pasta.
  6. Kom også lidt frisk basilikum ved, og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere pesto hvis du ønsker det.

Næringsindhold

Kalorier648kcalKulhydrater61gProtein38gFedt27gMættet fedt13gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.01gKolesterol202mgNatrium858mgKalium708mgKostfibre1gSukker3gVitamin A1070IUVitamin C5mgCalcium86mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på kylling med pesto

Kylling med pesto og pasta er en super simpel og nem pastaret, som bør være fast inventar i ethvert hjem, hvor der ikke altid er meget tid tid madlavningen.

Pastaretten kan laves på få minutter, og du skal ikke bruge mange ingredienser til den.

Det nemmeste er selvfølgelig at anvende en færdig pesto fra supermarkedet, men du kan også meget hurtigt og nemt lave din egen basilikums pesto via dette link.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Serveres gerne med salat og brød til.

Se flere opskrifter:

  • Italiensk pastasalat
  • Pastasalat med pesto og avocado
  • Verdens bedste one pot spaghetti
  • Pasta med kødsovs

Tips

Kylling med pesto og pasta serveres straks, og gerne sammen en lækker tomatsalat.

Et stykke nybagt flutes passer også perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required