Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling laves af kyllingebryst, der først brunes på panden med smør og hvidløg, og derefter steges kyllingen færdig i ovnen. Opskriften giver en god skysovs. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
336
SHARES
FacebookMessenger336PinterestEmailSMS

Smagfuld opskrift på hvidløgskylling. Kyllingfilet brunes først i smør med hvidløg, og bages færdig i ovnen i 20 minutter.

Hvidløgskylling er en dejlig måde at lave kylling på, og den bages færdig i ovnen.

Opskriften er til fire personer.

Hvidløgskylling laver du af

4 stykker kyllingebryst (gerne økologisk)
4 fed hvidløg
40 gram smør
1 teskefuld salt
1 teskefuld chili

Fremgangsmåde

  1. Soignér først kyllingebrysterne. Fjern fedt og eventuelle sener, og rids dem på oversiden med en skarp kniv.
  2. Pil hvidløgsfed og knus dem let med bagsiden af kniven.
  3. Smelt halvdelen af smørret på en varm pande, og kom de knuste fed hvidløg ved. Vend hvidløg rundt i smørret, så smørret når at tage smag fra de knuste hvidløg.
  4. Læg så kyllingestykkerne på panden, og brun dem godt på begge sider.
  5. Krydr også med både salt og chili på begge sider.
  6. Find et ildfast fad frem, og læg de brunede kyllingebryster i fadet. Resten af smørret kommes også ved.
  7. Steg nu hvidløgskyllingen færdig i ovnen ved 190 grader varmluft, hvor kyllingebrysterne skal have omkring 20 minutter.
  8. Halvvejs øser du lidt af det smeltede hvidløgssmør over kyllingestykkerne.

Tag dem ud af ovnen, og servér dem straks sammen med ovnbagte kartofler.

Servér gerne med skysovsen til - den smager helt vidunderligt af hvidløg og passer perfekt til kylling og kartofler.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik skriver

    juni 13, 2019 at 6:43 pm

    Hej Holger
    Jeg er stor fan af din side, som giver "you name it"
    Jeg er ejer af en Airfryer og bruger dine opskrifter til Varmluft
    Dine langtidsstegningsopskrifter kan osse kun Varmt anbefales.
    1000 Tak
    Venligst
    ErikSørensen

    Svar
  2. JES skriver

    februar 26, 2018 at 7:38 am

    Chilipulver eller knust chili ?
    Billedet ligner knust chili.
    Og der er måske lidt forskel på smagsoplevelsen 🙂

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      februar 26, 2018 at 8:10 am

      Hej Jes

      Jep - der er forskel 🙂
      Jeg har brugt knust chili - ganske som du spottede.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.