• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

kylling med cornflakes på bradepande

Opdateret:  22. april 2024 - Udgivet:  7. april 2021

Del gerne:
81
SHARES
FacebookMessenger81PinterestEmailSMS

Indhold

  1. Kylling med cornflakes er kyllingfilet, der paneres med æg, sprøde cornflakes og purløg. Bagetiden er 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
  2. Opskrift på kylling med cornflakes
  3. Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.9 fra 20 stemmer
Gå til opskrift

Kylling med cornflakes er kyllingfilet, der paneres med æg, sprøde cornflakes og purløg. Bagetiden er 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Kylling med cornflakes er en anderledes måde at lave fjerkræ på, og retten er nem at lave i ovnen.

Paneringen med sammenpisket æg, cornflakes og purløg gør, at du får en sprød fornemmelse i munden, og samtidig en rigtig god smag.

Det kommer faktisk til at minde om kyllingenuggets.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med cornflakes

kylling med cornflakes på bradepande

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

Bedømmelse
4.9 fra 20 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Holger
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • cornflakes - en tallerken med knust cornflakes
  • 1 håndfuld purløg - hakket
  • 1 æg - sammenpisket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Start med at gøre kyllingebrysterne helt rene for eventuelle rester af fedt, brusk og andet uønsket. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og del hver i tre stykker.
  • Pisk et æg sammen, og pensl kyllingestykkerne med æg.
  • Knus cornflakes ganske let i en tallerken, så du ikke har alt for store stykker.
  • Vend kyllingestykkerne i knust cornflakes, og pres det let ned i paneringen.
  • Drys hakket purløg over, og pres også det let fast.
  • Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og lad kyllingebrysterne stå og hvile i fem minutter.
  • Læg dem i et ildfast fad, som du har smurt med lidt olie, så kyllingestykkerne ikke hænger fast under turen i ovnen. Eller læg dem på bageplade med bagepapir.
  • Bag nu din kylling med cornflakes midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Tag kyllingbrysterne ud af ovnen, og servér straks med basmati ris, dampet broccoli og lidt sennepssky med purløg.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sennepsskyen laver du ved at koge en deciliter kalvefond op med en teskefuld sennep.

Tilsæt en smule fløde når det koger, og jævn med en smule Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.

Smag til med salt og peber, og tilsæt en håndfuld friskhakket purløg.

Se også mine madopskrifter på:

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Crispy chicken med indisk karrysauce og ris

Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

Crispy chicken burger med sprød kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jan Høgholm Jørgensen

    april 06, 2021 at 6:02 pm

    Hej
    I har nogle gode opskrifter..
    Men hvor er det træls at man ikke har mulighed for st printe dem ud...

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 07, 2021 at 1:03 pm

      Hej Jan
      Så er der printknap på denne opskrift også.
      En del af opskrifterne ligger stadig i et ældre system, og de får printknap på efterhånden som de opdateres. Så sig endelig til hvis du mangler andre, der skal opdateres. Så klarer jeg det hurtigt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med kager der kan bages dagen før.

Kollegakage: Nemme kager du kan bage dagen før

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Ugens madplan uge 21

Ugens madplan uge 21 med skøn aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

hurtig aftensmad
Hurtig aftensmad - prøv disse 10 hurtige retter→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede til ærtesalat med spidskål
Nem og sund ærtesalat med spidskål og agurk→ Se opskriften
Den lækre sommerkage laves på en bund af vandbakkelser, og derefter pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og chokolade. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)→ Se opskriften
billederesultat for skyrboller proteinboller
Skyrboller - opskrift på nemme og glutenfrie proteinboller med skyr→ Se opskriften
grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
billede til kyllingelår med kikærter og aubergine i tomat
Kyllingelår med kikærter og aubergine i tomat - nem opskrift→ Se opskriften
Jordbærmad på grovbolle
Jordbærmad - smagen af dansk sol og sommer→ Se opskriften
stegt spinat
Stegt spinat→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
Billede med kyllingegyros.
Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required