Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

kylling med cornflakes på bradepande
4.9 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMS

Kylling med cornflakes er kyllingfilet, der paneres med æg, sprøde cornflakes og purløg. Bagetiden er 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Kylling med cornflakes er en anderledes måde at lave fjerkræ på, og retten er nem at lave i ovnen.

Paneringen med sammenpisket æg, cornflakes og purløg gør, at du får en sprød fornemmelse i munden, og samtidig en rigtig god smag.

Det kommer faktisk til at minde om kyllingenuggets.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med cornflakes

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 20 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Kylling med cornflakes er kyllingfilet, der paneres med æg, sprøde cornflakes og purløg. Bagetiden er 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • cornflakes (en tallerken med knust cornflakes)
  • 1 håndfuld purløg (hakket)
  • 1 æg (sammenpisket)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre kyllingebrysterne helt rene for eventuelle rester af fedt, brusk og andet uønsket. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og del hver i tre stykker.
  2. Pisk et æg sammen, og pensl kyllingestykkerne med æg.
  3. Knus cornflakes ganske let i en tallerken, så du ikke har alt for store stykker.
  4. Vend kyllingestykkerne i knust cornflakes, og pres det let ned i paneringen.
  5. Drys hakket purløg over, og pres også det let fast.
  6. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og lad kyllingebrysterne stå og hvile i fem minutter.
  7. Læg dem i et ildfast fad, som du har smurt med lidt olie, så kyllingestykkerne ikke hænger fast under turen i ovnen. Eller læg dem på bageplade med bagepapir.
  8. Bag nu din kylling med cornflakes midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft.
  9. Tag kyllingbrysterne ud af ovnen, og servér straks med basmati ris, dampet broccoli og lidt sennepssky med purløg.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sennepsskyen laver du ved at koge en deciliter kalvefond op med en teskefuld sennep.

Tilsæt en smule fløde når det koger, og jævn med en smule Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.

Smag til med salt og peber, og tilsæt en håndfuld friskhakket purløg.

Se også mine madopskrifter på:

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Crispy chicken med indisk karrysauce og ris

Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

Crispy chicken burger med sprød kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jan Høgholm Jørgensen skriver

    april 06, 2021 at 6:02 pm

    Hej
    I har nogle gode opskrifter..
    Men hvor er det træls at man ikke har mulighed for st printe dem ud...

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 07, 2021 at 1:03 pm

      Hej Jan
      Så er der printknap på denne opskrift også.
      En del af opskrifterne ligger stadig i et ældre system, og de får printknap på efterhånden som de opdateres. Så sig endelig til hvis du mangler andre, der skal opdateres. Så klarer jeg det hurtigt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required