• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

kylling med cornflakes på bradepande
4.9 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. april 2024 - Udgivet: 7. april 2021

Kylling med cornflakes er kyllingfilet, der paneres med æg, sprøde cornflakes og purløg. Bagetiden er 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Kylling med cornflakes er en anderledes måde at lave fjerkræ på, og retten er nem at lave i ovnen.

Paneringen med sammenpisket æg, cornflakes og purløg gør, at du får en sprød fornemmelse i munden, og samtidig en rigtig god smag.

Det kommer faktisk til at minde om kyllingenuggets.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med cornflakes

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med cornflakes - nem opskrift på crunchy kylling

4.85 fra 20 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • cornflakes - en tallerken med knust cornflakes
  • 1 håndfuld purløg - hakket
  • 1 æg - sammenpisket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at gøre kyllingebrysterne helt rene for eventuelle rester af fedt, brusk og andet uønsket. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og del hver i tre stykker.
  2. Pisk et æg sammen, og pensl kyllingestykkerne med æg.
  3. Knus cornflakes ganske let i en tallerken, så du ikke har alt for store stykker.
  4. Vend kyllingestykkerne i knust cornflakes, og pres det let ned i paneringen.
  5. Drys hakket purløg over, og pres også det let fast.
  6. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og lad kyllingebrysterne stå og hvile i fem minutter.
  7. Læg dem i et ildfast fad, som du har smurt med lidt olie, så kyllingestykkerne ikke hænger fast under turen i ovnen. Eller læg dem på bageplade med bagepapir.
  8. Bag nu din kylling med cornflakes midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft.
  9. Tag kyllingbrysterne ud af ovnen, og servér straks med basmati ris, dampet broccoli og lidt sennepssky med purløg.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sennepsskyen laver du ved at koge en deciliter kalvefond op med en teskefuld sennep.

Tilsæt en smule fløde når det koger, og jævn med en smule Maizena, der er udrørt i en smule koldt vand.

Smag til med salt og peber, og tilsæt en håndfuld friskhakket purløg.

Se også mine madopskrifter på:

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Crispy chicken med indisk karrysauce og ris

Pankopaneret kylling - sprød og pandestegt kylling

Crispy chicken burger med sprød kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jan Høgholm Jørgensen

    april 06, 2021 at 6:02 pm

    Hej
    I har nogle gode opskrifter..
    Men hvor er det træls at man ikke har mulighed for st printe dem ud...

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 07, 2021 at 1:03 pm

      Hej Jan
      Så er der printknap på denne opskrift også.
      En del af opskrifterne ligger stadig i et ældre system, og de får printknap på efterhånden som de opdateres. Så sig endelig til hvis du mangler andre, der skal opdateres. Så klarer jeg det hurtigt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required