• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med bacon, porre og spinat i fad

Kylling med bacon, porre og spinat i fad

billederesultat for kylling med bacon i fad
Kylling med bacon er en virkelig lækker ret i fad, hvor du omvikler kyllingebryst med bacon. Steges i fad med spinat, porrer og fløde. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  30. april 2024 - Udgivet:  5. november 2020

Del gerne:
4.3k
SHARES
FacebookMessenger4.3kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.
  2. Opskrift på kylling med bacon
  3. Kylling med bacon, porre og spinat i fad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.

Her får du skøn opskrift på kylling med bacon, og det er kyllingebrystfilet, der omvikles med skiver af bacon.

Allerede her går man ikke galt i byen, men det bliver endnu.

For i bunden af fadet er der nemlig masser af frisk spinat og porrer.

Det lyder måske meget med 250 gram frisk spinat i retten, men spinaten falder jo sammen og fylder faktisk slet ikke så meget. Ja, du kan endda tilføre endnu mere spinat, hvis du synes det.

Flødesovsen er prikken over i'et, og denne ret med kylling med bacon kan måske hurtigt blive en ny livret. Jeg er i hvert fald ret vild med den.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med bacon

billederesultat for kylling med bacon i fad

Kylling med bacon, porre og spinat i fad

Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.
Bedømmelse
4.8 fra 60 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 250 g spinat
  • 2 porrer
  • 4 stk. kyllingebryst
  • 8 skiver bacon
  • 4 dl fløde
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Spinat skylles grundigt - eller køb en spinat, der allerede er skyllet og dermed klar til brug.
  • Varm en pande op, læg spinaten gradvist på og lad den falde sammen. Tilsæt eventuelt lidt vand undervejs. Straks spinaten er faldet sammen, fordeles den i et ildfast fad.
  • Porrerne rengøres og snittes i tynde skiver. Fordeles over spinaten i fadet.
  • Brun kyllingefileterne i lidt olie på den varme pande, og tag dem derefter af. Vikl to skiver bacon om hvert stykke kylling, og læg dem i fadet.
  • Kom fløden i panden, smuldr bouillonterningen i og kom også oregano ved. Kog hurtigt op, smag til med salt og peber og hæld det derefter i fadet.
  • Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, og her skal det have cirka 30 minutter indtil baconen er sprød og lækker.
  • Imens koger du basmati ris i letsaltet vand.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
559
% Daglig værdi*
Fedt
 
41
g
63
%
Mættet fedt
 
24
g
150
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
185
mg
62
%
Natrium
 
1718
mg
75
%
Kalium
 
948
mg
27
%
Kulhydrater
 
12
g
4
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
37
g
74
%
Vitamin A
 
8115
IU
162
%
Vitamin C
 
25
mg
30
%
Calcium
 
168
mg
17
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigstegte kylling med bacon serveres med kogte ris, og gerne et stykke hjemmebagt grydebrød.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Kyllingelasagne - lasagne med hakket kyllingekød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sara Thorkildsen

    januar 18, 2024 at 6:44 pm

    Hej
    Det lyder virkelig lækkert.
    Er det mon muligt at tilberede det i forvejen og blot varme det når gæsterne kommer (til en større komsammen)? Eller kan det langtidssteges fx ved lavere temperatur?
    Mvh Sara

    Svar
  2. Jimmi

    oktober 24, 2020 at 3:45 pm

    Fejl 40 husk lige og skrive hvad bouillon 🤣

    Svar
  3. Lise Ingwersen

    april 04, 2019 at 8:31 pm

    Hej Holger!
    Det ser ud som en meget dejlig og god hjemmeside, med godeopskrifter!
    Jeg har bare et problem: Når jeg vil logge ind, kan det ikke lade sig gøre, da der er en anden med mit navn ( mig ) og når jeg vil nulstille koden, er problemet det samme.
    Du må undskylde mig, jeg er en gammel kone, og kan ikke lige huske,
    hvordan det forløb, men jeg kan i hvert fald ikke blive bruger af din dejlige
    hjemmeside!
    Jeg håber på hjælp her, selv om det næppe er rette sted!
    Venligst Lise Ingwersen

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required