Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.
Kylling caprese er en både nem og hurtig ret til aftensmad med fyldt kyllingebryst.
Kyllingebryst fileterne skæres op, hvorefter de fyldes med mozzarella, tomater og basilikum.
Det er en lækker middagsret med inspiration fra det italienske køkken, og den bliver du glad for.
Opskriften er beregnet til fire personer med et stykke fyldt kylling pr. person.
Opskrift på kylling med mozzarella

Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- salt og friskkværnet peber
- 1 kugle mozzarella
- 2 cocktailtomater - skåret i skiver
- 1 håndfuld basilikum
- olie - til stegning
Fremgangsmåde
- Skær en lomme i hvert stykke kyllingebryst, så der er plads til fyld i dine kylling caprese.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og fordel ost, tomater og hele basilikumblade indeni kyllingefileterne. Lukkes med tandstikkere.
- Varm olie op på en pande og brun dem på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg dine kyllingefileter med mozzarella, tomat og basilikum i et ovnfast fad og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 20 minutter, til de er netop gennemstegte.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Kylling caprese tages ud af ovnen og serveres straks.
Tilbehør kan sagtens være en lækker pastasalat.
Se også disse opskrifter:

- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Lars Hassing
Min kone spørger, hvorfor kyllingestykkerne skal i ovnen, og ikke bare færdigsteges på panden, hvor de er blevet brunet.
Jeg er novice og følger opskrifterne slavisk og minutiøst, forfatteren må vel have haft sine grunde ?
Lykke
Hejsa!
Den frokostanretning ser bare lækker ud, dejlig frisk 🙂
Vh Lykke
Dorthe
Laver også gerne fyldte kyllingebryster. Jeg synes også det er lækkert, hvis man omvikler dem med parmaskinke, så slipper man for at lukke dem med pinde.