Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kuller opskrift

Kuller opskrift

billede til kuller opskrift
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
87
SHARES
FacebookMessenger87PinterestEmailSMS

Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.

Denne kuller opskrift er beregnet til fire personer som hovedret.

Du får en lækker ret med kuller og grøntsager, og den er nem og hurtig at tilberede. Den er beregnet til fire personer.

Du kan sagtens servere den sammen med lidt kogt pasta. God fornøjelse.

Se også mine opskrifter på:

  • Fiskefrikadeller
  • Dampet torsk
  • Laks i ovn

Lækker kuller opskrift

Kuller opskrift - nem og hurtig

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kuller (med skind)
  • 2 skalotteløg
  • 1 spidskål
  • 200 g tomater (gerne datterino tomater)
  • 1 håndfuld persille
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær kullerfileterne i portionsstykker, og lav et par rids i skindet, så de ikke bukker op under stegningen. Krydr fisken på kødsiden med lidt salt og peber og lad dem stå og trække i cirka 15 minutter.
  2. Imens snitter du spidskålen helt tyndt, mens skalotteløg hakkes fint. De små tomater deles en gang på midten. og persillen hakkes groft.
  3. Varm en god sjat olivenolie på en varm pande, og steg kullerfileterne cirka 3 minutter på skindsiden. Når kødet er næsten hvidt, vendes kulleren om, og steges 30 sekunder på kødsiden. Tag dem straks af.
  4. Overfyld aldrig panden når du steger kød og fisk, og steg så hellere ad flere omgange. Det er muligvis også nødvendigt her.
  5. Vask panden af og kom lidt olie på igen.
  6. Sautér hurtigt skalotteløg, og kom derefter spidskål på panden. Svits et minuts tid. og tilsæt så tomaterne. Giv det yderligere et minut, og vend til sidst den hakkede persille i. Krydr med salt og peber, og tilsæt også lidt friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier192kcalKulhydrater19gProtein28gFedt1gMættet fedt0.2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt0.1gTransfedt0.01gKolesterol81mgNatrium947mgKalium1191mgKostfibre7gSukker3gVitamin A879IUVitamin C119mgCalcium142mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Anret den lynstegte spidskål på lune tallerkner, og læg forsigtig kuller ovenpå den stegte kål.

Serveres gerne med et stykke groftbrød, og det kan være mine hjemmebagte kerneflutes, der er meget nemme at bage. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 11, 2025 at 1:37 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv meget gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required