• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kuller opskrift

Kuller opskrift

billede til kuller opskrift
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMSSubscribe

Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.

Denne kuller opskrift er beregnet til fire personer som hovedret.

Du får en lækker ret med kuller og grøntsager, og den er nem og hurtig at tilberede. Den er beregnet til fire personer.

Du kan sagtens servere den sammen med lidt kogt pasta. God fornøjelse.

Se også mine opskrifter på:

  • Fiskefrikadeller
  • Dampet torsk
  • Laks i ovn

Lækker kuller opskrift

billede til kuller opskrift
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kuller opskrift - nem og hurtig

5 fra 1 stemme
Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 192
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kuller - med skind
  • 2 skalotteløg
  • 1 spidskål
  • 200 g tomater - gerne datterino tomater
  • 1 håndfuld persille
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Skær kullerfileterne i portionsstykker, og lav et par rids i skindet, så de ikke bukker op under stegningen. Krydr fisken på kødsiden med lidt salt og peber og lad dem stå og trække i cirka 15 minutter.
  2. Imens snitter du spidskålen helt tyndt, mens skalotteløg hakkes fint. De små tomater deles en gang på midten. og persillen hakkes groft.
  3. Varm en god sjat olivenolie på en varm pande, og steg kullerfileterne cirka 3 minutter på skindsiden. Når kødet er næsten hvidt, vendes kulleren om, og steges 30 sekunder på kødsiden. Tag dem straks af.
  4. Overfyld aldrig panden når du steger kød og fisk, og steg så hellere ad flere omgange. Det er muligvis også nødvendigt her.
  5. Vask panden af og kom lidt olie på igen.
  6. Sautér hurtigt skalotteløg, og kom derefter spidskål på panden. Svits et minuts tid. og tilsæt så tomaterne. Giv det yderligere et minut, og vend til sidst den hakkede persille i. Krydr med salt og peber, og tilsæt også lidt friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier: 192kcalKulhydrater: 19gProtein: 28gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 0.1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 81mgNatrium: 947mgKalium: 1191mgKostfibre: 7gSukker: 3gVitamin A: 879IUVitamin C: 119mgCalcium: 142mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Anret den lynstegte spidskål på lune tallerkner, og læg forsigtig kuller ovenpå den stegte kål.

Serveres gerne med et stykke groftbrød, og det kan være mine hjemmebagte kerneflutes, der er meget nemme at bage. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    februar 11, 2025 at 1:37 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv meget gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge25-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 25: De bedste 20 vintilbud udvalgt blandt 150

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required