Her får du min opskrift på krydderbøffer. Det er lækre og krydrede hakkebøffer, der grilles eller pandesteges, og serveres med kryddersmør.
Grillede krydderbøffer er super lækre og velsmagende hakkebøffer, der er blevet forkælet med en ekstra omgang krydderi.
Her er det hakkede oksekød nemlig æltes med bla. sennep, engelsk sauce, sød chilisauce og pepperoni.
Og som om det er ikke nok, så er de krydrede hakkebøffer også blevet iklædt et stykke bacon.
Derefter er det blot at grille krydderbøfferne, og slutte af med noget kryddersmør på toppen.
Opskrift på krydderbøffer
Ingredienser
- 450 gram hakket oksekød - med ca. 10% fedt
- 2 teskefulde sennep
- 2 spiseskefulde sød chilisauce
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 1 spiseskefuld engelsk sauce
- 0,5 grøn peberfrugt - snittet i meget små tern
- 6 skiver pepperoni - snittet i meget små tern
- salt og friskkværnet peber
- 4 skiver bacon
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til dine krydderbøffer i en skål - undtagen baconskiverne. Ælt farsen godt sammen, og du kan også gøre det i en røremaskine med spartel. Men det er nu nemt og hurtigt at bruge hænderne.
- Del farsen i fire lige store stykker, og form til fire hakkebøffer. Hak bøfferne på begge sider med en kniv.
- Vikl et stykke bacon om hver krydder hakkebøf, og fastgør eventuelt baconen med en tandstikker.
- Grill dine krydderbøffer ved direkte varme, hvor de skal have ca. fem minutter på hver side. Tilberedningstiden afhænger dog af hvor tykke du laver de krydrede hakkebøffer.
Næringsindhold
Noter
De færdiggrillede krydderbøffer anrettes straks på lune tallerkner, hvor der lægges en eller to skiver hjemmelavet kryddersmør ovenpå hver bøf.
Serveres gerne med grøntsagsspyd eller grillede bagte kartofler.
Her finder du flere lækre opskrifter til grillen.
Du kan i øvrigt også sagtens stege krydderbøfferne på panden, hvor stegetiden ligeledes er ca. fem minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.
Se mere indhold her.

Comments
No Comments