Indhold
Krydderbøffer
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød med ca. 10% fedt
- 2 tsk sennep
- 2 spsk sød chilisauce
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 spsk engelsk sauce
- 0,5 grøn peberfrugt snittet i meget små tern
- 6 skiver pepperoni snittet i meget små tern
- salt og friskkværnet peber
- 4 skiver bacon
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne til dine krydderbøffer i en skål - undtagen baconskiverne. Ælt farsen godt sammen, og du kan også gøre det i en røremaskine med spartel. Men det er nu nemt og hurtigt at bruge hænderne.
- Del farsen i fire lige store stykker, og form til fire hakkebøffer. Hak bøfferne på begge sider med en kniv.
- Vikl et stykke bacon om hver krydder hakkebøf, og fastgør eventuelt baconen med en tandstikker.
- Grill dine krydderbøffer ved direkte varme, hvor de skal have ca. fem minutter på hver side. Tilberedningstiden afhænger dog af hvor tykke du laver de krydrede hakkebøffer.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på krydderbøffer
Grillede krydderbøffer er super lækre og velsmagende hakkebøffer, der er blevet forkælet med en ekstra omgang krydderi.
Her er det hakkede oksekød nemlig æltes med bla. sennep, engelsk sauce, sød chilisauce og pepperoni.
Og som om det er ikke nok, så er de krydrede hakkebøffer også blevet iklædt et stykke bacon.
Derefter er det blot at grille krydderbøfferne, og slutte af med noget kryddersmør på toppen.
Se mere indhold her.
Noter
De færdiggrillede krydderbøffer anrettes straks på lune tallerkner, hvor der lægges en eller to skiver hjemmelavet kryddersmør ovenpå hver bøf.
Serveres gerne med grøntsagsspyd eller grillede bagte kartofler.
Du kan i øvrigt også sagtens stege krydderbøfferne på panden, hvor stegetiden ligeledes er ca. fem minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode






Jan skriver