Her får du min opskrift på kokossmåkager, som du kan lave i en fart. Faktisk er disse småkager med kokos klar på ca. 15-20 minutter.
Kokossmåkager er super nemme og hurtige småkager, som du kan have klar i løbet af 15-20 minutter.
Dejen æltes meget hurtigt sammen af blot fire ingredienser, herunder kokosmel.
Derefter er det blot at bage de lækre kokoskager, hvorefter de kan pyntes med glasur og kokos. Dette kan også udelades.
Se også: Fedtebrød - verdens bedste opskrift på de nemme kager
Jeg plejer at lave 12 kokoskager ud af opskrifter, men du kan også lave dem mindre - og dermed få flere.
Opskrift på kokossmåkager
Ingredienser
- 100 gram smør - blødt
- 100 gram hvedemel
- 50 gram rørsukker - eller alm. sukker
- 50 gram kokosmel
Pynt
- 150 gram flormelis
- Lidt vand
- kokosmel
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Vej blødt smør af i en skål sammen med hvedemel, rørsukker og kokosmel. Ælt det sammen med hænderne.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Vej klumper af dej af på ca. 25 gram, så du får 12 kokossmåkager af denne portion.
- Trilles til kugler, der sættes på pladen og derefter trykkes flade i passende størrelse.
- Bag dine kokossmåkager i ca. 10 minutter ved 200 grader ove- og undervarme. Bages midt i ovnen.
- Lad dine kokoskager køle lidt af.
- Rør en glasur sammen af flormelis og en smule vand, og kom en klat glasur på hver kokossmåkage. Drys straks med lidt kokosmel. Velbekomme.
Næringsindhold
Tips
De færdigbagte kokossmåkager køles af, og kan derefter spises.
Kagerne bliver sprøde under afkølingen.
Opbevar kokoskager i en lufttæt beholder.
Se også disse:
Håkonskager - opskrift på nemme småkager til jul
Cookies med kokos og chokolade
Havreflager - hurtige småkager med havregryn
Cookies med chokolade - lækre og sprøde

Emma
Gode, nemme, hurtige kager uden mange ingredienser. Opskriften var ligetil. Jeg udskiftede halvdelen af sukkeret med kokossukker - kagerne smagte af drømmekagetopping, så lækre! Tak for opskriften 🙂
Pia
Kan kokus kagerne fryses?