• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kartoffelpande med kylling og spinat

Kartoffelpande med kylling og spinat

billederesultat for kartoffelpande
Kartoffelpande er nem aftensmad med blandt andet kylling og spinat. God og sund mad til de travle hverdage. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  29. december 2023 - Udgivet:  19. oktober 2023

Del gerne:
411
SHARES
FacebookMessenger411PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.
  2. Opskrift på kartoffelpande
  3. Kartoffelpande med kylling og spinat
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.

Opskriften på kartoffelpande med kylling og spinat er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på kartoffelpande

billederesultat for kartoffelpande

Kartoffelpande med kylling og spinat

Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.
Bedømmelse
4.8 fra 40 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 stort skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g kartofler - små
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 150 g tomater - gerne små tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 200 g spinat - frisk
  • 2 dl madlavningsfløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

  • Kyllingekødet skæres ud i mindre tern og brunes i lidt smør i en stor sauterpande.
  • Når kyllingestykkerne er brunet af, tilsættes hakket skalotteløg og hvidløg. som sauteres med et minuts tid. Tag det op i en lille skål.
  • De små kartofler vaskes og deles i kvarte, som kommes på panden, hvor de steges et par minutter. Rør rundt undervejs.
  • Tilsæt så paprika, oregano, basilikum, halverede små tomater, vand og en bouillonterning.
  • Kom også spinat ved og lad spinaten falde sammen. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del i frisk tilstand.
  • Kom så madlavningsfløde ved sammen det brunede kyllingekød, løg og hvidløg, og læg låg på panden.
  • Lad din kartoffelpande simre i cirka 20 minutter, og mærk om kartoflerne er møre.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend friskhakket persille i.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
286
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
78
mg
26
%
Natrium
 
954
mg
41
%
Kalium
 
1433
mg
41
%
Kulhydrater
 
30
g
10
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
5290
IU
106
%
Vitamin C
 
51
mg
62
%
Calcium
 
153
mg
15
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige kartoffelpande serveres med en god salat til, og her ynder jeg at byde på en nem avocadosalat.

Servér også gerne et stykke madbrød til.

Se også mine kartoffelopskrifter på:

Kyllingeoverlår i ovn med kartofler og bacon

Kartoffel porre suppe

Kartoffelgratin med oksekød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Margrete Lange-Kornbak

    februar 11, 2023 at 8:09 pm

    Meget velsmag ret.

    Svar
  2. Søren Christensen

    september 20, 2021 at 9:26 pm

    Ringtg god og velsmagende 👍

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required