Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

kartoffelfad med hakket oksekød
4.8 fra 37 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.7k
SHARES
FacebookMessenger1.7kPinterestEmailSMS

Få den bedste opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, som nemt laves i ovnen til aftensmad.

Prøv lige dette lækre kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager til aftensmad.

Du vil helt sikkert ikke blive skuffet, for det er altså en lækker opskrift på mad i fad, som blandt andet laves med mornaysauce.

Den kan du dog udskifte med en almindelig fløde eller madlavningsfløde, hvis du mere er til det.

Det lækre kartoffelfad med oksekød er beregnet til fire personer.

Opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød

Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

Newyorker By Heart
4.8 fra 37 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Få den bedste opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, som nemt laves i ovnen til aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 gulerødder skåret i skiver og halveret
  • 1 stort løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 rød peberfrugt skåret i tern
  • 250 g champignon skåret i kvarter
  • 2-3 bagekartofler alt efter størrelse, skåret i tynde skiver
  • 1 karton mornaysauce
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  2. Tilsæt kød og lad det stege med, til det tager farver, derefter tilsættes gulerødder og det hele steger i nogle minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Tilsæt champignon og peberfrugt og lad det stege med i nogle minutter, til de tager farve. Smag til.
  4. Kom det hele i et smurt, ovnfast fad.
  5. Fordel kartoffelskiverne ovenpå, krydr godt med salt og friskkværnet peber.
  6. Hæld mornay sauce over og sæt dit kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 40 minutter. Måske lidt længere.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Det færdige kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager serveres gerne sammen med en lækker salat med olie- og eddikedressing.

Se også disse opskrifter:

Kartoffelgratin - nem opskrift
Min opskrift på en nem og lækker kartoffelgratin med oksekød. Den populære ret laves med revne kartofler som låg på en velsmagende kødsovs.
Se opskriften her
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgryde
Kartoffelgryde er en nem og lækker måde at lave kartofler som tilbehør på. Med persillerod og porre, og er god til medister og frikadeller.
Se opskriften her
billederesultat for kartoffelgryde
Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler
Her får du min opskrift på alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler. En populær familieret, der smager himmelsk og er nem at lave.
Se opskriften her
billederesultat for alt i et fad med oksekød og spidskål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lisbeth Stender Boje skriver

    juni 01, 2025 at 9:50 pm

    Smagte dejligt. Nem opskrift med gode råvarer. Jeg brugte ½ l. piskefløde istedet for morneay sauce, da jeg lige havde det i køleskabet idag. Snød med kartofler i skiver på frost. Den skal laves igen en anden dag.

    Svar
  2. Mette Calvert skriver

    januar 27, 2023 at 12:30 pm

    Nemt at lave, smager dejligt, kan varieres med hvad man lige har af grøntsager og krydderier.

    Svar
  3. Jannie skriver

    december 20, 2022 at 5:38 pm

    Jeg har i godt 20 år lavet noget lignende, dog oftest med svinefars og en hel pose frossen broccoli-blanding, i stedet for friske grøntsager. Det er en ‘doven’ udgave, pga. de frosne grøntsager, men smager super. Og din opskrift skal helt klart afprøves en dag ved lejlighed😊

    Svar
  4. Maria Larsen skriver

    september 14, 2022 at 8:05 pm

    Kan oksekød erstattes med mørbradbøffer?

    Svar
  5. Per skriver

    april 07, 2021 at 9:34 am

    Nogen mangler nok lige opskriften på mornay-sauce... hjemmelavet smager bedst, og er ikke vanskeligt at lave 😉

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 07, 2021 at 1:08 pm

      Hej Per
      Opskriften på hjemmelavet mornay sauce er her: https://madensverden.dk/mornay-sauce-ostesovs/
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required