• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

kartoffelfad med hakket oksekød
4.8 fra 37 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.7k
SHARES
FacebookMessenger1.7kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. september 2023 - Udgivet:  4. april 2021

Få den bedste opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, som nemt laves i ovnen til aftensmad.

Prøv lige dette lækre kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager til aftensmad.

Du vil helt sikkert ikke blive skuffet, for det er altså en lækker opskrift på mad i fad, som blandt andet laves med mornaysauce.

Den kan du dog udskifte med en almindelig fløde eller madlavningsfløde, hvis du mere er til det.

Det lækre kartoffelfad med oksekød er beregnet til fire personer.

Opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød

kartoffelfad med hakket oksekød
Newyorker By Heart

Kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager

4.79 fra 37 stemmer
Få den bedste opskrift på kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, som nemt laves i ovnen til aftensmad.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 gulerødder - skåret i skiver og halveret
  • 1 stort løg - hakket
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 1 rød peberfrugt - skåret i tern
  • 250 g champignon - skåret i kvarter
  • 2-3 bagekartofler - alt efter størrelse, skåret i tynde skiver
  • 1 karton mornaysauce
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  2. Tilsæt kød og lad det stege med, til det tager farver, derefter tilsættes gulerødder og det hele steger i nogle minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Tilsæt champignon og peberfrugt og lad det stege med i nogle minutter, til de tager farve. Smag til.
  4. Kom det hele i et smurt, ovnfast fad.
  5. Fordel kartoffelskiverne ovenpå, krydr godt med salt og friskkværnet peber.
  6. Hæld mornay sauce over og sæt dit kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 40 minutter. Måske lidt længere.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Det færdige kartoffelfad med hakket oksekød og grøntsager serveres gerne sammen med en lækker salat med olie- og eddikedressing.

Se også disse opskrifter:

Kartoffelgratin - nem opskrift

4.8 fra 42 stemmer
Min opskrift på en nem og lækker kartoffelgratin med oksekød. Den populære ret laves med revne kartofler som låg på en velsmagende kødsovs.
Gå til opskrift
kartoffelgratin med oksekød

Kartoffelgryde

4.7 fra 76 stemmer
Kartoffelgryde er en nem og lækker måde at lave kartofler som tilbehør på. Med persillerod og porre, og er god til medister og frikadeller.
Gå til opskrift
billederesultat for kartoffelgryde

Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler

4.7 fra 136 stemmer
Her får du min opskrift på alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler. En populær familieret, der smager himmelsk og er nem at lave.
Gå til opskrift
billederesultat for alt i et fad med oksekød og spidskål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lisbeth Stender Boje

    juni 01, 2025 at 9:50 pm

    Smagte dejligt. Nem opskrift med gode råvarer. Jeg brugte ½ l. piskefløde istedet for morneay sauce, da jeg lige havde det i køleskabet idag. Snød med kartofler i skiver på frost. Den skal laves igen en anden dag.

    Svar
  2. Mette Calvert

    januar 27, 2023 at 12:30 pm

    Nemt at lave, smager dejligt, kan varieres med hvad man lige har af grøntsager og krydderier.

    Svar
  3. Jannie

    december 20, 2022 at 5:38 pm

    Jeg har i godt 20 år lavet noget lignende, dog oftest med svinefars og en hel pose frossen broccoli-blanding, i stedet for friske grøntsager. Det er en ‘doven’ udgave, pga. de frosne grøntsager, men smager super. Og din opskrift skal helt klart afprøves en dag ved lejlighed😊

    Svar
  4. Maria Larsen

    september 14, 2022 at 8:05 pm

    Kan oksekød erstattes med mørbradbøffer?

    Svar
  5. Per

    april 07, 2021 at 9:34 am

    Nogen mangler nok lige opskriften på mornay-sauce... hjemmelavet smager bedst, og er ikke vanskeligt at lave 😉

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 07, 2021 at 1:08 pm

      Hej Per
      Opskriften på hjemmelavet mornay sauce er her: https://madensverden.dk/mornay-sauce-ostesovs/
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required