Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Karry kylling i fad med ananas

Karry kylling i fad med ananas

billede til karry kylling i fad med ananas
4.8 fra 103 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16.4k
SHARES
FacebookMessenger16.4kPinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 19. januar 2023

En lækker opskrift på karry kylling i fad med ananas. Retten laves samlet i et fad, og steges 40 minutter i ovnen. En favorit hos de fleste. %

Oversigt over indhold
  • En lækker opskrift på karry kylling i fad med ananas. Retten laves samlet i et fad, og steges 40 minutter i ovnen. En favorit hos de fleste. %
  • Opskrift på karry kylling i fad med ananas
  • Karry kylling i fad med ananas - bedste opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tilbehør
  • Kommentarer

Karry kylling i fad med ananas er en god og nem ret på travle hverdage.

Alle ingredienserne tilberedes i fad, som ovnsteges i 40 minutter, hvorefter den serveres med løse ris. Det her er virkelig en populær ret hos de fleste.

Opskriften er til fire personer, da nogen sikkert kan spise to stykker kylling. Er I meget sultne, kan du sagtens tilsætte lidt mere kylling.

Se også disse opskrifter:

  • Kylling i karry
  • Kylling i fad
  • Spidskål og kylling i fad
  • Alt i et fad med kylling

Opskrift på karry kylling i fad med ananas

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Karry kylling i fad med ananas - bedste opskrift

4.82 fra 103 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 402
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 kyllingebryst
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk hvedemel
  • 6 skiver ananas
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 200 g champignon
  • 2,5 dl hønsebouillon - kraftig, 2,5 deciliter vand kogt op med 2 terninger
  • 2 dl ananasjuice - saft fra ananasdåsen
  • 2 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber - + lidt ekstra karry
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Del de 3 kyllingebryst på midten på den lange side, så du nu har seks stykker kylling. Læg et stykke ad gangen mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank dem flade - uden at smadre dem helt.
  2. Bland 1 spsk karry med 1 spsk hvedemel i en tallerken, og vend kyllingestykkerne i det.
  3. Smelt en sjat olie på en varm pande, og brun hurtigt kyllingestykkerne på hver side. Kun lige så de får lidt farve, krydr med lidt salt og læg dem i et ildfast fad.
  4. 6 skiver ananas svitses efterfølgende på panden, og lægges ovenpå kødet.
  5. 1 rød peberfrugt skæres i tynde strimler, og 2 løg hakket fint. 200 g champignon skæres i skiver. Svits det hele i panden, og hæld det i fadet.
  6. Kog panden af med 2,5 dl hønsebouillon, og tilsæt derefter 2 dl ananasjuice og 2 dl fløde. Lad det koge op, og smag til med ekstra karry, salt og friskkværnet peber. Hæld det ved kødet, og dæk fadet til med sølvpapir.
  7. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 195 grader varmluft, og steg det nu i 40 minutter. Efter 20 minutter fjernes sølvpapiret.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 402kcalKulhydrater: 29gProtein: 26gFedt: 21gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.01gKolesterol: 121mgNatrium: 969mgKalium: 886mgKostfibre: 4gSukker: 19gVitamin A: 1785IUVitamin C: 105mgCalcium: 82mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tilbehør

Den færdige ret med kylling i fad kan serveres med kogte ris og dampet broccoli.

Du kan også sagtens nøjes med en god salat til retten.

Generelt kan du i øvrigt med fordel gendyrke din ananas, og det er nemt.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Laila skriver

    juni 26, 2025 at 4:29 pm

    Virkelig lækker opskrift. Det er en ny favorit herhjemme. Vi udskifter Champignon med Bambusskud. Vi synes det smager fantastisk med den tilberedte Ananas i karry sausen og Kyllingestykkerne var lækre og saftige.

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required