Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Kalkunbryst i airfryer (med hvidløg og persille)

Kalkunbryst i airfryer (med hvidløg og persille)

kalkunbryst i airfryer
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
138
SHARES
FacebookMessenger138PinterestEmailSMS

Min opskrift på kalkunbryst i airfryer. Her tilberedes kalkunbrystfilet med hvidløg og persille, og kalkunstegen dækkes med serrano skinke.

Her får du min opskrift på en saftig og mør kalkunbryst i airfryer, der er nem at lave.

Kalkunbrystfileten marineres med hvidløg og persille, og under tilberedningen i din airfryer dækkes kødet til med serranoskinke. Så bliver det nemlig ikke tørt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mere indhold:

  • Må man bruge bagepapir i airfryer?
  • Er Airfryer billigere i strøm end ovn?
  • Guide til Airfryer - de bedste tips og tricks

Opskrift på kalkunbryst i airfryer

Kalkunbryst i airfryer (med hvidløg og persille)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på kalkunbryst i airfryer. Her tilberedes kalkunbrystfilet med hvidløg og persille, og kalkunstegen dækkes med serrano skinke.
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 700 g kalkunbryst
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 fed hvidløg (eller som du synes)
  • 3 spsk persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 skiver Serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære kalkunbryst til i ønsket størrelse og vægt, da de kan variere en del i størrelsen. Her passer ca. 600-700 gram kalkun fint til 4 personer. Det du skærer fra kan anvendes til en gryderet eller lignende. Prøv at søge på kalkun her på Madens Verden og få gode ideer.
  2. Kom olivenolie i en lille skål sammen med presset hvidløg og finthakket persille.
  3. Rids kalkunbrystet i ruder på oversiden. Fordel marinaden på kødet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Læg skiver af serrano skinke over kalkunfileten, og sæt dem evt. fast med kødnåle eller bind lidt bomuldssnor om.
  5. Læg kødet på risten i airfryeren, og kalkunbryst i airfryer skal nu have 45 minutter ved 175 grader. Du kan eventuelt komme lidt vand i bunden af airfryeren hvis der skal laves sovs.

Næringsindhold

Kalorier331kcalKulhydrater2gProtein46gFedt16gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.02gKolesterol108mgNatrium1436mgKalium458mgKostfibre0.2gSukker0.2gVitamin A288IUVitamin C5mgCalcium37mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sådan laver du kalkunbryst i airfryer, og kalkunsteges skæres i skiver ved servering.

Du kan servere den med kartoffelmuffins og en sund brocolisalat. Eller hvad du ellers synes.

Sovs kan du lave af 2 deciliter sky eller vand, der koges op med en terning hønsebouillon. Tilsæt 2 spiseskefulde engelsk sauce, en stor teskefuld sennep og et par deciliter madlavningsfløde eller piskefløde. Smages til og kan jævnes med lidt majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Se også mine populære opskrifter på:

Kalkunbryst i ovn opskrift (omviklet med bacon)

Helstegt mørbrad i airfryer med barbecuerub

Farsbrød i Airfryer med grøntsager og sovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required