Min opskrift på kalkunbryst i airfryer. Her tilberedes kalkunbrystfilet med hvidløg og persille, og kalkunstegen dækkes med serrano skinke.
Her får du min opskrift på en saftig og mør kalkunbryst i airfryer, der er nem at lave.
Kalkunbrystfileten marineres med hvidløg og persille, og under tilberedningen i din airfryer dækkes kødet til med serranoskinke. Så bliver det nemlig ikke tørt.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også mere indhold:
- Må man bruge bagepapir i airfryer?
- Er Airfryer billigere i strøm end ovn?
- Guide til Airfryer - de bedste tips og tricks
Opskrift på kalkunbryst i airfryer
Kalkunbryst i airfryer (med hvidløg og persille)
Ingredienser
- 700 g kalkunbryst
- 3 spsk olivenolie
- 6 fed hvidløg - eller som du synes
- 3 spsk persille
- salt og friskkværnet peber
- 5 skiver Serranoskinke
Fremgangsmåde
- Start med at skære kalkunbryst til i ønsket størrelse og vægt, da de kan variere en del i størrelsen. Her passer ca. 600-700 gram kalkun fint til 4 personer. Det du skærer fra kan anvendes til en gryderet eller lignende. Prøv at søge på kalkun her på Madens Verden og få gode ideer.
- Kom olivenolie i en lille skål sammen med presset hvidløg og finthakket persille.
- Rids kalkunbrystet i ruder på oversiden. Fordel marinaden på kødet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg skiver af serrano skinke over kalkunfileten, og sæt dem evt. fast med kødnåle eller bind lidt bomuldssnor om.
- Læg kødet på risten i airfryeren, og kalkunbryst i airfryer skal nu have 45 minutter ved 175 grader. Du kan eventuelt komme lidt vand i bunden af airfryeren hvis der skal laves sovs.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Sådan laver du kalkunbryst i airfryer, og kalkunsteges skæres i skiver ved servering.
Du kan servere den med kartoffelmuffins og en sund brocolisalat. Eller hvad du ellers synes.
Sovs kan du lave af 2 deciliter sky eller vand, der koges op med en terning hønsebouillon. Tilsæt 2 spiseskefulde engelsk sauce, en stor teskefuld sennep og et par deciliter madlavningsfløde eller piskefløde. Smages til og kan jævnes med lidt majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Se også mine populære opskrifter på:
Kalkunbryst i ovn opskrift (omviklet med bacon)
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: