• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager

Kage med kokos - opskrift på nem bradepandekage

billederesultat for kage med kokos
En let og lækker kage med kokos, der laves i en lille bradepande. Kokoskagen er luftig i konsistensen, og her er den sigtet med lidt flormelis. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  28. oktober 2022 - Udgivet:  27. oktober 2022

Del gerne:
211
SHARES
FacebookMessenger211PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en opskrift på kage med kokos. Det er en både nem og hurtig bradepandekage, der laves med masser af kokos. Smager himmelsk godt.
  2. Opskrift på kage med kokos
  3. Kage med kokos - opskrift på nem bradepandekage
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Drømmekage fra Brovst
  9. Rådhustærte
  10. Guf guf kage
4.8 fra 23 stemmer
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på kage med kokos. Det er en både nem og hurtig bradepandekage, der laves med masser af kokos. Smager himmelsk godt.

Kage med kokos er som regel altid et sikkert hit ved kagebordet, og denne kokoskage er bestemt også en himmelsk mundfuld.

Kokoskagen er ret nem at lave, og den færdigbagte kage er både let og luftig, og med den helt rigtige smag af kokos.

Ønsker du en lidt mere tung kage, kan du tilsætte en smule mere smør, men det synes jeg er synd.

Kagen rækker til ca. 8 personer.

Opskrift på kage med kokos

billederesultat for kage med kokos

Kage med kokos - opskrift på nem bradepandekage

Her får du en opskrift på kage med kokos. Det er en både nem og hurtig bradepandekage, der laves med masser af kokos. Smager himmelsk godt.
Bedømmelse
4.8 fra 23 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 8 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 150 g brun farin
  • 100 g smør - smeltet
  • 2 æg
  • 150 g hvedemel
  • 100 g kokosmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g lys sirup
  • 50 g mælk

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
  • Vej brun farin af i en skål, og kom det smeltede smør ved. Med en grydeske røres farinen ud i smørret.
  • Tilsæt et æg ad gangen, og rør dem helt ud i sukkermassen, så den næsten bliver blank.
  • I en anden skål vejes hvedemel af sammen med kokosmel, bagepulver og vaniljesukker. Vendes sammen.
  • Rør derefter melblandingen i dejen, og rør med grydeskeen.
  • Tilsæt lys sirup og mælk, og rør dejen jævn.
  • Beklæd en bradepande (ca. 18 gange 25 centimeter) med bagepapir.
  • Fordel dejen til din kage med kokos i bradepanden. Glat dejen ud.
  • Kokoskagen bages nu ca. 25 minutter ved 200 grader over- og undervarme.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
323
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
68
mg
23
%
Natrium
 
262
mg
11
%
Kalium
 
49
mg
1
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
25
g
28
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
385
IU
8
%
Calcium
 
20
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte kage med kokos køles lidt af inden servering.

Kokoskagen er bedst som nybagt, men kan også spises dagen derpå.

Se også disse opskrifter:

Drømmekage fra Brovst

4.8 fra 123 stemmer
Drømmekage. Her er min opskrift på den klassiske kage fra Brovst med ekstra fyld på toppen. En populær kokoskage, der er nem at bage.
Gå til opskrift
billede med drømmekage fra Brovst opskrifter

Rådhustærte

4.7 fra 16 stemmer
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.
Gå til opskrift
billede med rådhustærte

Guf guf kage

4.7 fra 103 stemmer
Sig guf guf kage og tænderne begynder at løbe i vand. Den populære kage med kokostopping er nem at lave, og her får du opskriften på den.
Gå til opskrift
billede med guf guf kage
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgit Bak Østergaard

    januar 04, 2023 at 9:33 am

    hvor meget er 50 g sirup i spsk eller dl

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 04, 2023 at 10:01 am

      Hej Birgit
      Jeg har lavet denne omregner: https://madensverden.dk/maal-og-vaegt/
      Og 50 gram sirup svarer ca. til 2,5 spsk.
      God bagelyst.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Winnie Juel Mikkelsen

    oktober 28, 2022 at 7:47 am

    Der står 50 gr minimælk ? til denne kage med kokos ?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 28, 2022 at 8:42 am

      Hej Winnie
      Jep - der skal lige lidt mælk i. Jeg har rettet det til mælk, da alle slags selvfølgelig kan bruges 🙂
      Det svarer til da. en halv deciliter.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. bozenazajfman@gmail.com

    november 19, 2020 at 5:09 pm

    Hej Holger
    Endnu en fuldtræffer 👏
    Denne kage er simpelthen en perfekt kage:
    -kræver ikke mange ingredienser og de fleste af dem man skal bruge har man oftest hjem.
    -nemt og hurtig at lave.
    -smager fantastisk godt. Selv jeg, som ikke kan lide kokos, spiste den nybagte kage i en pæn stykke. Resten gik til børnebørn og deres forældre.

    Tak for endnu en god opskrift

    Hilsen
    Bozena

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required