• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Supper › Italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner

Italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner

italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner
Del gerne:
34
SHARES
FacebookMessenger34PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. september 2022 - Udgivet: 3. februar 2021

Italiensk grøntsagssuppe er en minestrone, der laves med bla. grønkål, bønner og pasta. Suppen er meget nærende, og laves uden kød. God vegetarsuppe.

Italiensk grøntsagssuppe er en lækker suppe til dig, der gerne vil nyde en mættende suppe uden kød.

For denne suppe er lavet helt kød, og faktisk er det ikke kun en vegetarsuppe, men den er også vegansk.

Grøntsagssuppen er en italiensk minestrone, og indeholder blandt andet forskellige slags bønner og grønkål.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer, og selvom du måske tænker, at man ikke kan blive mæt af en suppe med grøntsager, så er den meget mættende og nærende.

Så du behøver ikke mere - udover et godt stykke brød til.

Ingredienser til italiensk grøntsagssuppe

1 rødløg
1 finthakket hvidløgsfed
150 gram gulerødder i tynde skiver
150 gram bladselleri i små tern
100 gram grønne bønner
3 spiseskefulde olivenolie
1,5 liter grøntsagsbouillon
100 gram fintsnittet grønkål
1 dåse hvide butterbeans (limabønner)
1 dåse røde kidneybønner
100 gram suppehorn
En halv citron
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre grøntsagerne klar, hvor rødløg hakkes groft og bønner snittes i mere mundrette stykker. Brug gerne bønner fra frost.
  2. Kom olie i en stor gryde og svits rødløg, hvidløg, gulerødder, bladselleri og bønner et minuts tid ved god varme.
  3. Kom grøntsagsbouillon i og lad det koge op. Du kan eventuelt anvende 1,5 liter vand og tre terninger grøntsagsbouillon.
  4. Når suppen koger skrues ned for varmen, og nu skal suppen koge i 20 minutter under låg, hvor grøntsagerne koges møre.
  5. Skyld de hvide bønner og kidneybønner i en sigte, og kom dem i gryden sammen med fintsnittet grønkål og suppehorn. Pres også saften af en halv citron i.
  6. Lad grøntsagssuppen koge yderligere fem minutter så pastaen er kogt, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Italiensk grøntsagssuppe med grønkål, bønner og pasta serveres straks i dybe tallerkner.

Tilbyd gerne et stykke koldhævet grydebrød med surdej til. Det er ret nemt at lave, men du skal i gang dagen før.

Se også mine opskrifter på:

Toscansk gryde med kylling

Italiensk minestrone suppe

Hvid bønnesuppe

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her