• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Supper › Italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner

Italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner

italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner
Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. september 2022 - Udgivet: 3. februar 2021

Italiensk grøntsagssuppe er en minestrone, der laves med bla. grønkål, bønner og pasta. Suppen er meget nærende, og laves uden kød. God vegetarsuppe.

Italiensk grøntsagssuppe er en lækker suppe til dig, der gerne vil nyde en mættende suppe uden kød.

For denne suppe er lavet helt kød, og faktisk er det ikke kun en vegetarsuppe, men den er også vegansk.

Grøntsagssuppen er en italiensk minestrone, og indeholder blandt andet forskellige slags bønner og grønkål.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer, og selvom du måske tænker, at man ikke kan blive mæt af en suppe med grøntsager, så er den meget mættende og nærende.

Så du behøver ikke mere - udover et godt stykke brød til.

Ingredienser til italiensk grøntsagssuppe

1 rødløg
1 finthakket hvidløgsfed
150 gram gulerødder i tynde skiver
150 gram bladselleri i små tern
100 gram grønne bønner
3 spiseskefulde olivenolie
1,5 liter grøntsagsbouillon
100 gram fintsnittet grønkål
1 dåse hvide butterbeans (limabønner)
1 dåse røde kidneybønner
100 gram suppehorn
En halv citron
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre grøntsagerne klar, hvor rødløg hakkes groft og bønner snittes i mere mundrette stykker. Brug gerne bønner fra frost.
  2. Kom olie i en stor gryde og svits rødløg, hvidløg, gulerødder, bladselleri og bønner et minuts tid ved god varme.
  3. Kom grøntsagsbouillon i og lad det koge op. Du kan eventuelt anvende 1,5 liter vand og tre terninger grøntsagsbouillon.
  4. Når suppen koger skrues ned for varmen, og nu skal suppen koge i 20 minutter under låg, hvor grøntsagerne koges møre.
  5. Skyld de hvide bønner og kidneybønner i en sigte, og kom dem i gryden sammen med fintsnittet grønkål og suppehorn. Pres også saften af en halv citron i.
  6. Lad grøntsagssuppen koge yderligere fem minutter så pastaen er kogt, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Italiensk grøntsagssuppe med grønkål, bønner og pasta serveres straks i dybe tallerkner.

Tilbyd gerne et stykke koldhævet grydebrød med surdej til. Det er ret nemt at lave, men du skal i gang dagen før.

Se også mine opskrifter på:

Toscansk gryde med kylling

Italiensk minestrone suppe

Hvid bønnesuppe

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • billede med kartoffel porre suppe
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester - lækkert, billigt og nemt
  • billederesultat for grøn aspargessuppe
    Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Forsiden lige nu

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
broget hverdagsgryde
Broget hverdagsgryde (nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
Madplan uge 36
Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage→ Se opskriften
kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling→ Se opskriften
Teriyaki gulerødder med salat
Teriyaki gulerødder med salat og nødder→ Se opskriften
salat med hvedekerner
Salat med hvedekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her