Indhold
Italiensk bruschetta med squash og parmesan
Fremgangsmåde
- Skær 4 skiver brød brød, gerne af et daggammelt brød.
- Rist brødet på begge sider på en varm pande, så det netop bliver lidt sprødt.
- 2 fed hvidløg pilles og derefter gnides de ristede brødskiver med hvidløg på den ene side.
- Dryp brødskiverne med lidt olivenolie.
- Skær 8 skiver squash, og du kan med fordel skære skiverne lidt på skrå.
- Til sidst river du en passende mængde parmesan over dine bruschetta med squash.
Opskrift på bruschetta med squash
Bruschetta med squash er super lækre og nemme at lave. Faktisk så nemme, at børn sagtens kan lave dem selv.
Brug blot nogle skiver brød af daggammelt brød, som du hurtigt tryller om til en lækker forret fra Italien.
Du kan eks. bage et italiensk bondebrød eller et ciabattabrød. Begge brødene er meget nemme at bage selv.
Opskriften er beregnet som en forret til fire personer.
Se også mine opskrifter på:
- Bruschetta med parmaskinke og mozzarella
- Hjemmelavet ravioli
- Crostini med asparges
- Italiensk bruschetta med tomat
Servering
Bruschettaerne serveres straks som en god, lille forret. Helt klassisk italiensk. Og det er en forret som både børn og voksne er vilde med.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift. Kom gerne med din mening om den her.