• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling laves af kyllingebryst, der først brunes på panden med smør og hvidløg, og derefter steges kyllingen færdig i ovnen. Opskriften giver en god skysovs. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
336
SHARES
FacebookMessenger336PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. oktober 2019 - Udgivet:  27. april 2017

Smagfuld opskrift på hvidløgskylling. Kyllingfilet brunes først i smør med hvidløg, og bages færdig i ovnen i 20 minutter.

Hvidløgskylling er en dejlig måde at lave kylling på, og den bages færdig i ovnen.

Opskriften er til fire personer.

Hvidløgskylling laver du af

4 stykker kyllingebryst (gerne økologisk)
4 fed hvidløg
40 gram smør
1 teskefuld salt
1 teskefuld chili

Fremgangsmåde

  1. Soignér først kyllingebrysterne. Fjern fedt og eventuelle sener, og rids dem på oversiden med en skarp kniv.
  2. Pil hvidløgsfed og knus dem let med bagsiden af kniven.
  3. Smelt halvdelen af smørret på en varm pande, og kom de knuste fed hvidløg ved. Vend hvidløg rundt i smørret, så smørret når at tage smag fra de knuste hvidløg.
  4. Læg så kyllingestykkerne på panden, og brun dem godt på begge sider.
  5. Krydr også med både salt og chili på begge sider.
  6. Find et ildfast fad frem, og læg de brunede kyllingebryster i fadet. Resten af smørret kommes også ved.
  7. Steg nu hvidløgskyllingen færdig i ovnen ved 190 grader varmluft, hvor kyllingebrysterne skal have omkring 20 minutter.
  8. Halvvejs øser du lidt af det smeltede hvidløgssmør over kyllingestykkerne.

Tag dem ud af ovnen, og servér dem straks sammen med ovnbagte kartofler.

Servér gerne med skysovsen til - den smager helt vidunderligt af hvidløg og passer perfekt til kylling og kartofler.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik

    juni 13, 2019 at 6:43 pm

    Hej Holger
    Jeg er stor fan af din side, som giver "you name it"
    Jeg er ejer af en Airfryer og bruger dine opskrifter til Varmluft
    Dine langtidsstegningsopskrifter kan osse kun Varmt anbefales.
    1000 Tak
    Venligst
    ErikSørensen

    Svar
  2. JES

    februar 26, 2018 at 7:38 am

    Chilipulver eller knust chili ?
    Billedet ligner knust chili.
    Og der er måske lidt forskel på smagsoplevelsen 🙂

    Svar
    • Madensverden.dk

      februar 26, 2018 at 8:10 am

      Hej Jes

      Jep - der er forskel 🙂
      Jeg har brugt knust chili - ganske som du spottede.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her