• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Drinks og cocktails › Hvid sangria

Hvid sangria

Hvid sangria
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
101
SHARES
FacebookMessenger101PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  29. juni 2023 - Udgivet:  29. juni 2023

Indhold

  1. Hvid sangria er den lækre, lyse udgave af den spanske sommerdrik. Her med hvidvin, Grand Marnier og frugtstykker. En skøn drink.
  2. Opskrift på hvid sangria
  3. Hvid sangria
  4. Noter

Hvid sangria er den lækre, lyse udgave af den spanske sommerdrik. Her med hvidvin, Grand Marnier og frugtstykker. En skøn drink.

Hvid sangria er egentlig lettere gul med dejlige farver fra alle frugterne, men navnet antyder, at det er en lys udgave af den spanske klassiker.

Denne drik er eminent at servere til sommergæster, ved grillen eller blot sidst på eftermiddagen, når der skal være feriestemning.

Selvom jeg også holder af sangria med rødvin, synes jeg, at denne er bedst, når det er meget varmt, fordi den er let og perlende.

Opskrift på hvid sangria

Hvid sangria
Karen SenecaKaren Seneca

Hvid sangria

5 fra 4 stemmer
Hvid sangria er den lækre, lyse udgave af den spanske sommerdrik. Her med hvidvin, Grand Marnier og frugtstykker. En skøn drink.
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 5 personer
Ret: Drinks
Køkken: Spansk
Kalorier: 161
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 flaske hvidvin - gerne tør
  • 1 dl danskvand
  • 0,5 dl Grand Marnier - eller Cointreau
  • 1 tsk sirup - eventuelt mere, helst lys sirup
  • 100 g jordbær - i skiver
  • 2 stk nektarin - i tern
  • 1 stk appelsin - økologiske, i skiver
  • isterninger
  • mynteblade

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at skære frugterne ud. Vask appelsinen godt, før du skærer den i vask. Bedst er det med en økologisk appelsin på grund af risikoen for sprøjtegift på skallen.
  2. Bland sirup og Grand Marnier, og hæld blandingen ud over frugterne. Sæt skålen i køleskabet en halv time.
  3. Hæld nu danskvand og hvidvin sammen med frugterne i en stor kande. Rør godt rundt med en spisepind eller ske. Sæt på køl til servering.
  4. Når du serverer hvid sangria, skal du lige hælde en ordentlig håndfuld isterninger i kanden og eventuelt friske, grønne mynteblade eller citronmelisse. Så er den klar til at blive drukket. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 161kcalKulhydrater: 9gProtein: 0.3gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.01gFlerumættet fedt: 0.04gEnkelumættet fedt: 0.01gNatrium: 13mgKalium: 142mgKostfibre: 0.4gSukker: 6gVitamin A: 4IUVitamin C: 12mgCalcium: 18mgJern: 0.5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Frugterne er mit eget valg, du kan selvfølgelig vælge lige netop de frugter, du synes passer bedst.

Hvad angår hvidvinen, passer en lettere tør vin bedst til hvid sangria. Hvis du foretrækker at bruge en sødere vin, kan du skippe siruppen.

Drinken kan også laves med Cava, så I får flere bobler i den, men frugten gærer en smule i vinen, så det er ikke nødvendigt.

Se andre skønne sommerdrinks:

Lækker jordbær mojito

Nem sommerdrink med vin, hyldeblomst og brus

Limoncello Spritz

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required