Her er opskriften på en meget nem og hurtig karry ret med kylling og grøntsager. Karryretten kan laves på cirka 15 minutter og nydes med ris.
Denne karry ret er en populær ret, hvor kylling tilberedes i en lækker og nem karrysovs med fløde.
Du skal blot anvende kyllingebryst, der skæres ud i mindre tern. Derfor er tilberedningstiden ganske kort. Opskriften er til fire personer.
Opskrift på lækker karry ret

Hurtig karry ret med kylling og peberfrugt
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst skæres ud i mindre tern - lav dem ikke for store.
- Svitses et par minutter i en gryde med lidt olie, hvorefter karry tilsættes sammen med spidskommen. Lad det svitse et minut mere.
- Forårsløg skæres i cirka en centimeter tykke skiver, peberfrugterne i mindre tern og squash ligeledes i små tern.
- Kommes i gryden sammen med kyllingekødet og svitses med et minut.
- Tilsæt fløde og lad det koge op.
- Kog den nemme karry ret ved svag varme i cirka 10 minutter under låg.
- Hak persille groft og vend den i.
- Smag til med salt, peber og eventuelt mere karry.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Server den færdige karry ret med kogte ris.
Du kan også servere en sund spidskålssalat til retten, eller prøv min hvidkålssalat med ananas. Den passer også fremragende til.
Se også mine opskrifter på:
Kylling i karry
Boller i karry
Orientalske koteletter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments