Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Honningmarinerede kyllingelår

Honningmarinerede kyllingelår i fad med grøntsager

billederesultat for honningmarinerede kyllingelår
4.5 fra 16 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
697
SHARES
FacebookMessenger697PinterestEmailSMS
Indhold
  • Honningmarinerede kyllingelår i fad med grøntsager
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på honningmarinerede kyllingelår
  • Tips
  • Kommentarer

Honningmarinerede kyllingelår i fad med grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 16 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Tid til marinering: 2 timer t
Samlet tid: 3 timer t
En skøn opskrift på lækre, honningmarinerede kyllingelår, der laves i et fad med grøntsager. Nem og billig aftensmad til hele familien.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 kyllingelår underlår
Marinade
  • 40 g olivenolie
  • 40 g akaciehonning
  • 10 g sennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber
Grøntsager
  • 300 g kartofler små, delt i kvarte
  • 300 g gulerødder skæret i mundrette stykker
  • 1 spsk timian finthakket
  • 200 g tomater små, halverede
  • 100 g grønne bønner skal have et opkog
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser til honningmarinaden røres sammen til en blank masse.
  2. Pensl kyllingelårene med honningmarinaden og krydr også med lidt salt og peber. Lægges i et fad og stilles på køl i to timer. Gem resten af honningmarinaden.
  3. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  4. Fordel kartofler og gulerødder i et ildfast fad med plads til de 12 kyllingelår. Fordel også frisk timian og krydr med lidt salt og peber.
  5. Læg kyllingelårene ovenpå grøntsagerne i fadet.
  6. Stil fadet i ovnen og de honningmarinerede kyllingelår skal nu først have 20 minutter.
  7. Derefter vendes kyllingelårene om, og de pensles med resten af marinaden. Stik også de halve tomater ned i fadet, og giv nu kyllingelårene yderligere ca. 25 minutter mere.
  8. Giv bønnerne et opkog i saltet vand, hæld vandet fra og fem minutter før kyllingelårene er færdigstegt, fordeles bønnerne i fadet. Steges med de sidste fem minutter.

Næringsindhold

Kalorier479kcalKulhydrater35gProtein22gFedt29gMættet fedt6gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt15gTransfedt0.1gKolesterol106mgNatrium1348mgKalium1010mgKostfibre6gSukker15gVitamin A13319IUVitamin C35mgCalcium78mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på honningmarinerede kyllingelår

Honningmarinerede kyllingelår er både billig og lækker aftensmad, som hele familien vil elske.

Samtidig er det en nem ret, fordi det hele laves i et fad.

Her kommes nemlig grøntsager i bunden, og oven på dem lægges de honningmarinerede kyllingelår.

Jeg plejer at beregne ca. tre kyllingelår pr. person, men lav det antal du synes. Kyllingelår er jo også gode i madpakken dagen efter. Se også hvordan du laver klassiske ovnstegte kyllingelår.

Tips

De honningmarinerede kyllingelår serveres direkte i fadet sammen med de møre grøntsager.

Du kan servere en lækker spidskålssalat med æble til.

Se også disse opskrifter:

Vinbondens kyllingefad
Her er opskriften på et nemt kyllingefad, hvor hele kyllingelår steges i ovnen sammen med hvidløg, tomater og løg. Serveres med bulgur.
Se opskriften her
billederesultat for kyllingefad med hele kyllingelår
Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup
Sådan laver du grillede kyllingelår med BBQ sauce. De laves af kyllingeunderlår, som forsteges i ovn, hvorefter de grilles lækre og snaskede med BBQ sauce.
Se opskriften her
grillede kyllingelår
Parteret kylling i ovn - sådan gør du
Sådan laver du parteret kylling i ovn. En klassisk dansk ret, hvor en hel kylling parteres og krydres, hvorefter den steges mør i ovnen. Nem aftensmad.
Se opskriften her
parteret kylling i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bjarke Bengtsson skriver

    maj 22, 2024 at 2:06 pm

    Super lækker

    Svar
  2. Marit johanne Overby skriver

    april 20, 2024 at 11:17 am

    Jeg brugte kyllingefilet i stedet for lår, dejlig velsmagende nem ret 😋

    Svar
  3. Heidi skriver

    juli 23, 2021 at 5:00 pm

    Yderst velsmagende og lækker ret😋

    Svar
  4. Lis Villumsen skriver

    marts 13, 2021 at 6:12 pm

    Honningmarinerede kyllingelår med grønsager i ovn . Grønsager bliver ikke møre . 20 + 25 min er ikke nok,.?

    Svar
    • Grete skriver

      november 16, 2022 at 8:13 pm

      Jeg har prøvet dem, og der var lårene fine?

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required