Taco krydderi købes ofte i færdige breve, men det er nemt at lave selv. Her er opskriften, og du kan selv justere hvor stærkt det skal være.
Hakket kød med hjemmelavet taco krydderi? Det er en klassiker på tortillas eller i tacos, og her er opskriften på den mexicanske krydderiblanding.
Og ingredienserne er krydderier, som de fleste alligevel har stående på krydderihylden.
Opskriften giver en portion, der passer til cirka 600 gram hakket oksekød eller kylling.
Men krydderiblandingen kan jo sagtens gemmes og opbevares i en lille dåse eller i et krydderiglas.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på taco spice mix
Hjemmelavet taco krydderi - opskrift på tacomix
Ingredienser
- 2 tsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk rørsukker
- 2 tsk oregano
- 1 tsk løgpulver
- chili - efter smag
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i en lille skål, og bland dem godt sammen.
- Jeg har anvendt en lille smule chili her, men det kan du selvfølgelig sagtens udelade.
- Eller du kan tilsætte mere chili, hvis du elsker mere stærk mad.
- Taco krydderiblandingen anvender du blandt andet på hakket oksekød.
- Brun lidt olie på en meget varm pande, og brun kødet godt af. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi blandingen, og steg videre i få minutter.
- Her kan du så anvende kødet som det er, eller tilsætte en dåse hakkede tomater.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Det hjemmelavede taco krydderi kan anvendes straks - eller opbevares i en lufttæt beholder til senere brug.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)
Jytte skriver
Billigt og nemt. Og så smager det godt. Jeg puttede også koriander i
Møller skriver
Vi brugte opskriften i går til oksekød, og det var super godt og stor tilfredshed! I dag brugte vi vegansk fars, og det var ikke samme oplevelse - som om farsen tog smagen fra krydderierne. Så selv om mængden af fars var mindre, krævede det noget mere krydderi at få en ok oplevelse... (Er helt med på, at opskrift ikke lægger op til at blive brugt hertil, men nu får du den erfaring med 😅)