Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hjemmelavet Snickers

Hjemmelavet Snickers

Hjemmelavet Snickers
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Hjemmelavet Snickers består af fransk nougat, cremet karamel med peanuts og chokoladeovertræk - og smager fantastisk!

Snickers er en af de mest solgte chokoladebarer af den indlysende årsag, at de smager fantastisk!

De består af lækre lag af fransk nougat, cremet karamel og saltede peanuts overtrukket med mælkechokolade.

Vil du prøve kræfter med det, kan du sagtens lave dem selv.

Her får du opskriften på den lækreste hjemmelavede snickers.

Den består af hjemmelavet fransk nougat med peanuts, overhældt med en hjemmelavet dulce de leche med peanuts og overtrukket med chokolade. Processen tager lidt tid, så vil du have en hurtigere udgave, så se genvejen til en hurtig hjemmelavet snickers under opskriften.

Opskrift på hjemmelavet snickers

Hjemmelavet Snickers

charlotte mithrilCharlotte Mithril
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 time t
Tilb. tid: 3 timer t
Samlet tid: 4 timer t
Antal: 12 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 240 g lys sirup
  • 120 g glukosesirup
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 80 g vand
  • 2 stk pasteuriserede æggehvider cirka 70 gram
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 150 g peanuts
  • 100 g mælkechokolade

Fremgangsmåde

Start med at lave den franske nougat:
  1. Bring sukker, lys sirup, glukosesirup, vaniljesukker og vand i kog i en gryde og lad det koge, indtil det når en temperatur på 145 grader. Vær obs på, at temperaturen godt kan stoppe længe omkring 110-120 grader for så lige pludselig at stige igen.
  2. Pisk æggehviderne stive i en skål.
  3. Når sukkermassen er 145 grader tages den af varmen og hældes langsomt i de piskede æggehvider i en tynd stråle, mens der hele tiden piskes.
  4. Pisk i alt i ti minutter, så ægge-sirupmassen bliver lun, tyk og klistret.
  5. Kom 25 gram finthakkede saltede peanuts i massen og rør godt rundt.
  6. Beklæd en form på 20 x 30 cm med bagepapir penslet med en smule neutral olie som solsikke- eller rapsolie.
  7. Hæld massen i formen og fordel den jævnt med en spartel.
  8. Sæt den franske nougat på køl og lad den sætte sig i minimum 1 time til den er fast.
Lav imens karamelmassen - Dulce de leche:
  1. Kom dåsen med kondenseret mælk i en gryde med vand. Sørg for, at dåsen er helt dækket med vand.
  2. Varm gryden med vand og dåse op til vandet koger. Læg låg på og skru ned så det lige småkoger og lad det småkoge her i 3 timer.
  3. Tag dåsen op og lad den køle mindst 1 time inden du åbner den.
  4. Efter afkøling åbnes dåsen og (en del af) den cremede Dulce de leche vendes med de resterende 125 gram grofthakkede peanuts. Afhængig af, hvor meget karamel du vil have, kan du udelade lidt af dåsens indhold. Bruger du hele dåsen, kommer der en del karamel, og baren bliver lidt ustabil (som foto øverst).
  5. Fordel karamel-peanut massen over den franske nougat i et jævnt lag og sæt tilbage på køl. Lad det stå her til massen er helt afkølet.
Chokoladeovertræk:
  1. Smelt chokolade over vandbad og fordel den over karamel-peanut massen.
  2. Lad chokoladen størkne og skær hjemmelavet Snickers ud i passende størrelser.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Genvej til nem hjemmelavet snickers

I opskriften her laver du alle ingredienserne til hjemmelavet Snickers selv. Processen tager lidt tid og kræver at du lige er vågen i køkkenet.

Det er dog muligt at snyde lidt, så du stadig får en skøn smag af Snickers uden at skulle lave det hele selv. Både fransk nougat og den cremede karamel, kan du nemlig købe dig til.

Køb en færdiglavet fransk nougat og skær den i tynde skiver som du fordeler nederst i fadet.

Køb en færdiglavet dulce de leche på dåse og bland karamelmassen med grofthakkede peanuts. Fordel karamelmassen ovenpå den franske nougat.

Skær ud i passende stykker og overtræk med chokolade.

Næringsindhold

Her kan du se næringsindholdet i den hjemmelavede Snickers:

Se også disse opskrifter på lækre søde sager og chokoladebarer:

  • Hjemmelavet Twix
  • Hjemmelavet Daim
  • Hjemmelavede mælkesnitter
  • Hjemmelavet risifrutti
  • Bastogne kiks

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required