• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hjemmelavet gnocchi

Hjemmelavet gnocchi

Hjemmelavet gnocchi
4.9 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. september 2024 - Udgivet:  14. december 2020

Hjemmelavet gnocchi - autentisk italiensk opskrift direkte fra nonnas køkken. Her får du de lækreste friske gnocchi helt fra bunden.

Hjemmelavet gnocchi er den hurtigste og lækreste måde at lave en fantastisk aftensmad, og den vil helt sikkert imponere selv de mest kræsne gæster.

Gnocchi er en form for pasta lavet af kartofler. Det er ikke den mest udbredte type pasta, men den er bestemt en af de lækreste synes jeg. Og så er det overraskende let at lave dem selv.

Serveres med alle mulige saucer efter eget valg

Her er det endelig resultat af flere års opskriftudvikling af de mest perfekte, autentiske italienske gnocchi, som man helt selv kan lave.

Det bedste er også, at ingredienserne er lette at få fat i. Det er nemlig helt almindelige ingredienser, som kan findes i alle butikker eller som du højst sandsynligt allerede har stående i dit køkken.

Du kan servere denne pastatype med alle former for sauce. Her er det kun fantasien som sætter grænser.

En af de mest traditionelle måder at spise dem på er ved at stege dem i smør og salvie som her.

Se flere opskrifter:

  • Gnocchi med chorizo og tomater
  • Gnocchi med salvie
  • Verdens nemmeste tomatsovs til pasta
  • Stegte gnocchi

Opskrift på hjemmelavet gnocchi

Hjemmelavet gnocchi
Rakel Seneca

Hjemmelavet gnocchi

4.91 fra 10 stemmer
Hjemmelavet gnocchi - autentisk italiensk opskrift direkte fra nonnas køkken. Her får du de lækreste friske gnocchi helt fra bunden.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 353
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 mellemstore kartofler
  • 190 g hvedemel
  • 1 æg
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  1. Kartoflerne skylles, kommes i en gryde med vand, som lige dækker kartoflerne. Bring gryden i kog, og kog kartoflerne i cirka 20 minutter. Tjek om kartoflerne er færdige ved at putte en gaffel i én, hvis den er blød, så er de færdige.
  2. Hæld vandet fra og lad dem køle en smule ned, fjern skindet fra kartoflerne. Mas kartoflerne fuldstændig til en kartoffelmos uden klumper.
  3. Lav en fordybning i kartoffelmosen og put ægget og en teske salt i. Bland det godt sammen. Tilføj nu melet lidt af gangen, og bland det hele godt sammen. Dejen skal være fast og ikke for klisteret.
  4. Hæld en smule mel ud på køkkenbordet og skær dejen i fire stykker.
  5. Tag en af stykkerne og rul den ud som en lang pølse. Skær nu mindre stykker ud fra pølsen. Forsæt til alt dejen er skåret ud i mange små stykker.
  6. Læg en gaffel på bordet og med din tommelfinger ruller du et stykke dej på gaflen, så du får det karakteristiske mønster som gnocchi er kendt for.
  7. Forsæt med alle dejstykkerne.
  8. I en gryde koges vand, tilsæt en teske salt og alle gnocchi. Lad dem koge i kun 30 sekunder, når de begynder at flyde, så er de færdige. Men hellere kog dem i for kort tid end for lang tid.
  9. Dræn vandet fra og så er de lækreste gnocchi færdige og klar til at blive spist med en valgfri sauce.

Næringsindhold

Kalorier: 353kcalKulhydrater: 74gProtein: 11gFedt: 2gMættet fedt: 0.5gFlerumættet fedt: 0.5gEnkelumættet fedt: 0.5gTransfedt: 0.01gKolesterol: 41mgNatrium: 1192mgKalium: 963mgKostfibre: 6gSukker: 2gVitamin A: 64IUVitamin C: 42mgCalcium: 40mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

De hjemmelavede gnocchi serveres straks. Velbekomme.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required