• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Fuglekviddersalat - lækker pålægssalat af rester

Karen SenecaKaren Seneca
Har du en rest flæskesteg eller skinke kan du lave den lækreste fuglekviddersalat på ingen tid. Den smager utrolig godt. Opskriften er ti fire rundtommer. Foto: Karen Seneca/Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Tilbehør

Oversigt over indhold

  1. Hjemmelavet fuglekviddersalat smager så godt og tager ingen tid. Her er brugt en rest flæskesteg, men du kan bruge alle mulige rester.
  2. Brug et stykke spegepølse for smagen
  3. Opskrift på hjemmelavet fuglekviddersalat
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du
  6. Noter
4.80 fra 10 stemmer
Gå til opskrift

Hjemmelavet fuglekviddersalat smager så godt og tager ingen tid. Her er brugt en rest flæskesteg, men du kan bruge alle mulige rester.

Hjemmelavet fuglekviddersalat er så nemt at lave, at det næsten er synd ikke at gøre det.

Vi kender det næsten alle sammen - at stå med en rest kød efter gårsdagens aftensmad. Er der nok, er det oplagt at lave biksemad.

Er der kun nogle skiver, kan vi bruge dem i en hurtig wokret. Men vi kan også lave pålæg af resterne, hvis det er svinekød som skinke, hamburgerryg, koteletter eller flæskesteg.

Opskriften her er baseret på fire tykke skiver flæskesteg, men du kan lave fuglekviddersalaten med så mange skive,r du vil.

Og her vil du så kunne tilsætte så meget mayonnaise, salt og peber som nødvendigt. Nogen kan lide en masse mayo, andre ikke. Det er en smagssag, så målene er blot en vejledning.

Brug et stykke spegepølse for smagen

Når jeg laver denne fuglekviddersalat, skærer jeg gerne tre til fem centimeter af en spegepølse eller chorizo og kommer i, fordi den røgede, krydrede smag passer godt til resten.

Man kan vel nærmest kalde denne pålægssalat for pålæggets romkugle, fordi der kan tilsættes lidt af hvert, som giver smag.

Personligt er jeg vild med denne pålægssalat, fordi den er så hurtig at lave, lækker at spise og samtidig undgår jeg madspild.

Opskrift på hjemmelavet fuglekviddersalat

4.8 fra 10 stemmer
RetTilbehør
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 skiver flæskesteg - el skinke
  • 3 cm spegepølse
  • 1 lille løg
  • 0,5 dl mayonnaise
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Skær spegepølse samt flæskesteg/skinke/hamburgerryg i store tern.
  • Del løget i fire både.
  • Kom løg og kød i minihakkeren og blend det sammen.
  • Tilsæt mayonnaisen samt salt og peber og hak yderligere et minut.
  • Smør det på brød med et drys purløg, agurkeskiver og en løgskive.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Noter

Så er din fuglekviddersalat klar til at blive smurt på brødet. Den smager himmelsk godt.

Her er andre opskrifter på pålægssalater:

Tunmousse uden smør - perfekt til sandwich

Lakserilette med creme fraiche - nem opskrift

Hønsesalat med asparges

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 512
  • 27
  • 7
  • 2
  • 4
  • 16
  • Delt
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Hønsesalat - hjemmelavet delikatesse med bacon
Kvark - hvad er det? »

Populært indhold lige nu

billede med bistrogryde

Bistrogryde - opskrift på nem gryderet med oksekød

billederesultat for baconruller i fad

Baconruller i fad (nem opskrift med flødegrøntsager)

billede til bistik kage

Bistik - sønderjysk kage med mandeltopping

mad til børn med pasta og kylling

Opskrift på mad til børn med pasta og kylling

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.8 fra 10 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetTilbehør
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!