Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Fuglekviddersalat

Fuglekviddersalat (lækker pålægssalat af rester)

Hjemmelavet fuglekviddersalat
4.8 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
38
SHARES
FacebookMessenger38PinterestEmailSMS
Indhold
  • Fuglekviddersalat
  • Opskrift på fuglekviddersalat
  • Brug et stykke spegepølse for smagen
  • Noter
  • Kommentarer

Fuglekviddersalat

Karen SenecaKaren Seneca
4.8 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Hjemmelavet fuglekviddersalat smager så godt og tager ingen tid. Her er brugt en rest flæskesteg, men du kan bruge alle mulige rester.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 skiver flæskesteg el skinke
  • 3 cm spegepølse
  • 1 lille løg
  • 0,5 dl mayonnaise
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær spegepølse samt flæskesteg/skinke/hamburgerryg i store tern.
  2. Del løget i fire både.
  3. Kom løg og kød i minihakkeren og blend det sammen.
  4. Tilsæt mayonnaisen samt salt og peber og hak yderligere et minut.
  5. Smør det på brød med et drys purløg, agurkeskiver og en løgskive.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på fuglekviddersalat

Hjemmelavet fuglekviddersalat er så nemt at lave, at det næsten er synd ikke at gøre det.

Vi kender det næsten alle sammen - at stå med en rest kød efter gårsdagens aftensmad. Er der nok, er det oplagt at lave biksemad.

Er der kun nogle skiver, kan vi bruge dem i en hurtig wokret. Men vi kan også lave pålæg af resterne, hvis det er svinekød som skinke, hamburgerryg, koteletter eller flæskesteg.

Opskriften her er baseret på fire tykke skiver flæskesteg, men du kan lave fuglekviddersalaten med så mange skiver du vil.

Og her vil du så kunne tilsætte så meget mayonnaise, salt og peber som nødvendigt. Nogen kan lide en masse mayo, andre ikke. Det er en smagssag, så målene er blot en vejledning.

Se også disse opskrifter:

  • Skinkesalat
  • Æggesalat
  • Hønsesalat

Brug et stykke spegepølse for smagen

Når jeg laver denne fuglekviddersalat, skærer jeg gerne tre til fem centimeter af en spegepølse eller chorizo og kommer i, fordi den røgede, krydrede smag passer godt til resten.

Man kan vel nærmest kalde denne pålægssalat for pålæggets romkugle, fordi der kan tilsættes lidt af hvert, som giver smag.

Personligt er jeg vild med denne pålægssalat, fordi den er så hurtig at lave, lækker at spise og samtidig undgår jeg madspild.

Noter

Så er din fuglekviddersalat klar til at blive smurt på brødet. Den smager himmelsk godt. Velbekomme.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required