Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Grillmad › Herregårdskotelet på grill med salvie og timian

Herregårdskotelet på grill med salvie og timian

Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. september 2023 - Udgivet: 11. juli 2016

Herregårdskotelet på grill er så stor, at den passer til to personer. Marinér den med salvie og timian og grill den ved direkte varme.

Til en omgang herregårdskotelet på grill til to personer skal du bruge:

1 stor herregårdskotelet på 450-500 gram (kan blandt andet købes i Reme 1000)
1 deciliter olie
3-4 blade salvie
2 kviste timian
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du herregårdskotelet på grll:

Herregårdskoteletter er med ben, og det giver en god smag. Så lad benet sidde under turen i grillen.

Start med at salte koteletten på begge sider, og du skal i alt bruge en god teskefuld salt.

Hak salvie og timian fint, og kom det i en skål sammen med olie og en lille smule salt mere. Rør det godt sammen.

Smør så herregårdskoteletten grundigt ind i marinaden, og lad det trække en times tid.

Tænd grillen op, og du skal grille koteletten ved middel og direkte varme, uanset om det er gasgrill eller kuglegrill.

Rengør grillristen, men du behøver ikke smøre den, da kødet jo er marineret.

Læg koteletten på, og luk låget. Herregårdskoteletten skal grilles 4-5 minutter på hver side, men du får det bedste resultat hvis du vender cirka hvert minut.

Til sidst tager du koteletten af, og krydrer den med friskkværnet peber.Læg også en skive smør på, og anret på en tallerken.

Tilbehør til koteletterne kan være en ærterisotto eller græsk grøntsagsfad.

Se også mine opskrifter på:

Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad

Gammeldags koteletter i fad

Guide til stegning af kotelet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.