• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

billederesultat for hamburgerryg i stegeso
Du kan lave e lækker hamburgerryg i stegeso, hvor du kommer grøntsager i bunden af stegesoen. Dermed er det en komplet ret til aftensmad. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  1. november 2024 - Udgivet:  21. oktober 2020

Del gerne:
117
SHARES
FacebookMessenger117PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift
  2. Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden
  3. Ingredienser
  4. Fremgangsmåde
  5. Næringsindhold
  6. Tips
  7. Hamburgerryg
  8. Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs
  9. Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
Gå til opskrift

Hamburgerryg i stegeso er en virkelig nem og lækker måde at tilberede dette stykke kød på.

Her lægges hamburgerryggen i stegesoen sammen med grøntsager, og efter et par timer har du et komplet måltid med masser af smag.

Både kød og grøntsager er møre - og har du et stykke hamburgerryg i overskud, ja så er det perfekt til enten pålæg eller til en hjemmelavet biksemad.

Anvender du en Römertopf som stegeso til hamburgerryg i stegeso, så skal den selvfølgelig lægges i blød først.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan sagtens variere mængden og indholdet af grøntsager, hvor eks. kartofler også er fine at komme i fadet.

Husk dog, at det ikke være for store stykker.

Opskrift

billederesultat for hamburgerryg i stegeso

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

Med denne opskrift på hamburgerryg i stegeso får du et meget mørt stykke kød, og du laver retten med grøntsager i bunden. Et komplet måltid.
Bedømmelse
4.7 fra 15 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 2 timer timer
Samlet tid: 2 timer timer 15 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 hamburgerryg - på ca. 1,2-1,4 kilo
  • 3 tsk sennep
  • 2 store løg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 2 spsk smør - til stegning
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 250 g gulerødder - gerne små, skåret i 2 cm. tykke skiver
  • 1 stor porre - i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 citron - saften af den halve citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Varm en pande op og kom smørret i. Når det er brust af, steges løg og hvidløg et par minutter og tages af kogepladen.
  • Spidskål og gulerødder kommes i din stegeso sammen med porre og hakkede tomater.
  • Hæld også løg og hvidløg fra panden ved, og dryp lidt friskpresset citronsaft over. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Vend det hele godt rundt.
  • Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den ned ovenpå grøntsagerne.
  • Smør kødet med sennep, hvor du bruger ca. 3 teskefulde god sennep.
  • Læg låget på og stil stegesoen ind i den kolde ovn. Nu skal din hamburgerryg i stegeso have to timer ved 200 grader almindelig over og undervarme. Kernetemperaturen i den færdige hamburgerryg skal være 75 grader, og ellers giver du den lidt længere tid.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige hamburgerryg i stegeso er nu klar til servering.

Hamburgerryggen tages op på et skærebræt, og skæres i tynde skiver.

Grøntsagerne vendes rundt og kan enten serveres direkte fra stegesoen - eller anrettes i en skål.

Nydes gerne med et stykke godt brød til.

Se også disse opskrifter med hamburgerryg:

Hamburgerryg

4.7 fra 406 stemmer
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.
Gå til opskrift
Billed resultat for hamburgerryg

Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs

4.8 fra 29 stemmer
Her får du min opskrift på hamburgerkoteletter i fad med en lækker tomatflødesovs. Koteletterne skæres af hamburgerryg og steges i ovnen.
Gå til opskrift
billederesultat for hamburgerkoteletter i fad

Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

4.8 fra 46 stemmer
Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.
Gå til opskrift
billede med hamburgerryg sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. styrk54@gmail.com

    november 10, 2020 at 4:27 pm

    Lyder dejligt....hvis jeg vil bruge varmluft hvor længe og på hvilket temperatur ?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required