• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

billederesultat for hamburgerryg i stegeso
4.7 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
118
SHARES
FacebookMessenger118PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. november 2024 - Udgivet: 21. oktober 2020

Hamburgerryg i stegeso er en virkelig nem og lækker måde at tilberede dette stykke kød på.

Her lægges hamburgerryggen i stegesoen sammen med grøntsager, og efter et par timer har du et komplet måltid med masser af smag.

Både kød og grøntsager er møre - og har du et stykke hamburgerryg i overskud, ja så er det perfekt til enten pålæg eller til en hjemmelavet biksemad.

Anvender du en Römertopf som stegeso til hamburgerryg i stegeso, så skal den selvfølgelig lægges i blød først.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan sagtens variere mængden og indholdet af grøntsager, hvor eks. kartofler også er fine at komme i fadet.

Husk dog, at det ikke være for store stykker.

Opskrift

billederesultat for hamburgerryg i stegeso
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

4.74 fra 15 stemmer
Med denne opskrift på hamburgerryg i stegeso får du et meget mørt stykke kød, og du laver retten med grøntsager i bunden. Et komplet måltid.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 hamburgerryg - på ca. 1,2-1,4 kilo
  • 3 tsk sennep
  • 2 store løg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 2 spsk smør - til stegning
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 250 g gulerødder - gerne små, skåret i 2 cm. tykke skiver
  • 1 stor porre - i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 citron - saften af den halve citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Varm en pande op og kom smørret i. Når det er brust af, steges løg og hvidløg et par minutter og tages af kogepladen.
  2. Spidskål og gulerødder kommes i din stegeso sammen med porre og hakkede tomater.
  3. Hæld også løg og hvidløg fra panden ved, og dryp lidt friskpresset citronsaft over. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Vend det hele godt rundt.
  5. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den ned ovenpå grøntsagerne.
  6. Smør kødet med sennep, hvor du bruger ca. 3 teskefulde god sennep.
  7. Læg låget på og stil stegesoen ind i den kolde ovn. Nu skal din hamburgerryg i stegeso have to timer ved 200 grader almindelig over og undervarme. Kernetemperaturen i den færdige hamburgerryg skal være 75 grader, og ellers giver du den lidt længere tid.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige hamburgerryg i stegeso er nu klar til servering.

Hamburgerryggen tages op på et skærebræt, og skæres i tynde skiver.

Grøntsagerne vendes rundt og kan enten serveres direkte fra stegesoen - eller anrettes i en skål.

Nydes gerne med et stykke godt brød til.

Se også disse opskrifter med hamburgerryg:

Hamburgerryg

4.7 fra 406 stemmer
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.
Gå til opskrift
Billed resultat for hamburgerryg

Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs

4.8 fra 29 stemmer
Her får du min opskrift på hamburgerkoteletter i fad med en lækker tomatflødesovs. Koteletterne skæres af hamburgerryg og steges i ovnen.
Gå til opskrift
billederesultat for hamburgerkoteletter i fad

Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

4.8 fra 46 stemmer
Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.
Gå til opskrift
billede med hamburgerryg sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. styrk54@gmail.com

    november 10, 2020 at 4:27 pm

    Lyder dejligt....hvis jeg vil bruge varmluft hvor længe og på hvilket temperatur ?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required