• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Gulerodsgryde med kylling og spinat

Gulerodsgryde med kylling og spinat

billederesultat for gulerodsgryde med kylling
Gulerodsgryde med kylling er en dejlig og nem aftensmad, hvor du kan anvende rester af gulerødder for at undgå madspild. Serveres med kogte ris. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. april 2024 - Udgivet:  3. september 2023

Del gerne:
3.7k
SHARES
FacebookMessenger3.7kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.
  2. Opskrift på gulerodsgryde
  3. Gulerodsgryde med kylling og spinat
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
Gå til opskrift

Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.

Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves med kylling, spinat og andre gode sager.

Gryderetten er simpel og hurtig at lave, og så er den altså perfekt som aftensmad, hvor du samtidig kan få brugt de sidste gulerødder i køleskabet.

Her har anvendt fire store gulerødder, men tilsæt som det passer dig i den dejlige gulerodsgryde.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Prøv også min opskrift på den sunde gulerodssuppe.

Opskrift på gulerodsgryde

billederesultat for gulerodsgryde med kylling

Gulerodsgryde med kylling og spinat

Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.
Bedømmelse
4.8 fra 69 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst - i mindre tern
  • 1 stort rødløg - hakkes fint
  • 1 grøn peberfrugt - i små tern
  • 5 gulerødder - afhængig af størrelse, i små tern
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - gerne en hønsebouillon
  • 2 dl fløde
  • 200 g spinat - frisk og skyllet
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • 400 g kyllingebryst skæres i mindre tern, der steges i en stor pande eller stegegryde. Steg gerne i smør for smagens skyld.
  • 1 stort rødløg hakkes fint og 1 grøn peberfrugt snittes i mindre tern. 5 gulerødder vaskes og skæres i små tern. Medmindre gulerødderne er meget beskidte og gamle, behøver du ikke skrælle dem. Kommes ved kyllingkødet.
  • Tilsæt så 2 tsk karry og 2 tsk paprika og lad det riste med et minuts tid under omrøring, inden du kommer 1 dåse hakkede tomater, 2 dl vand, 1 bouillonterning og 2 dl fløde ved.
  • Lad det koge 10-12 minutter ved middel varme, og tilsæt mere vand eller fløde hvis dette ønskes.
  • Tilsæt så 200 g spinat lidt ad gangen, så spinaten når at falde sammen i din gulerodsgryde, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
360
% Daglig værdi*
Fedt
 
21
g
32
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
121
mg
40
%
Natrium
 
603
mg
26
%
Kalium
 
1186
mg
34
%
Kulhydrater
 
18
g
6
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
16346
IU
327
%
Vitamin C
 
58
mg
70
%
Calcium
 
155
mg
16
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Gulerodsgryde med kylling og spinat serveres med kogte ris.

Et stykke madbrød passer godt til.

Du skal også prøve mine opskrifter på gryderet med spinat, ingefær og svinekød, og den nemme gryderet med kylling, peberfrugt og gulerod.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Poul Erik Marvig

    september 10, 2024 at 11:28 am

    For at gøre retten vegetarisk kan kyllingen erstattes med portobello svampe skåret i mundrette stykker.

    Svar
  2. Inga

    marts 18, 2024 at 12:58 pm

    Fantastisk Ret-
    Vil bruge den til veninderne

    Svar
  3. Vibeke

    august 29, 2022 at 2:14 pm

    Er kalorieindholdet incl ris, eller kommer de kalorier oveni?

    Svar
  4. Birgitte Gregersen

    maj 27, 2021 at 8:19 pm

    Kan det fryses

    Svar
  5. Heidi

    maj 09, 2021 at 11:20 am

    Hej Holger,
    Nu har jeg lavet denne ret flere gange, og jeg er helt vild med den. Jeg vil derfor gerne vide, om den er fryseegnet? Hvor længe kan den alternativt holde sig i køleskabet?
    Venlig hilsen
    Heidi

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required