Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gua Bao med and - dampede, kinesiske boller

Gua Bao med and - dampede, kinesiske boller

Gua Bao med and
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS

Gua Bao med and, hoisinsauce og grøntsager er så lækre. Spis dem som frokost eller aftensmad, server til gæster eller blot til dig selv.

Gua bao med and er kinesisk street food, når det er bedst. Dampede, luftige boller med fyld af kød og grøntsager samt en aromatisk hoisinsauce.

Man kan sagtens bage bollerne selv, men min erfaring er, at de bliver bedst, når man køber dem af en asiatisk købmand.

Jeg bruger for eksempel den kinesiske tæt på Nørreport Station, men de kan bestilles på nettet.

Hvis du ikke har mulighed for at købe dem, kan du følge opskriften nederst.

Opskrift på Gua Bao med and og grønt

Gua Bao med and - dampede, kinesiske boller

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Gua Bao med and, hoisinsauce og grøntsager er så lækre. Spis dem som frokost eller aftensmad, server til gæster eller blot til dig selv.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Frokost
Køkken: Kinesisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 stk Bao frosne
Gulerodssalat
  • 3 gulerødder groftrevet el. julienne
  • 1 rødløg tynde ringe
  • 3 fed hvidløg presset
  • 1 spsk eddike
  • 3 spsk rapsolie el. sesamolie
  • 1 tsk koriander stødt
  • 1 tsk cayennepeber
  • salt og friskkværnet peber
And
  • 1 dåse konfiteret and
  • ½ dl hoisin sauce
Servering
  • 4 forårsløg tynde strimler
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 rød chili tynde ringe
  • ⅓ agurk tynde strimler
  • hoisin sauce

Fremgangsmåde

Gulerodssalat
  1. Skær eller riv gulerødderne i tynde strimler.
  2. Skær løget ud i tynde ringe og bland det med gulerødder.
  3. Varm olien op, til den ryger, og tag den af varmen.
  4. Pres hvidløg og vend det med resten af ingredienserne.
  5. Bland olien med marinaden og vend derpå gulerødder og løg deri. Sæt på køl, til det skal spises.
And
  1. Varm andelårene op i ovnen ifølge anvisningen. Ca. 10 minutter.
  2. Når de er færdige, piller du andekødet fra benene og vender stykkerne i hoisinsauce på en pande.
  3. Steg det i fem minutter, så kødet suger saucen til sig.
Servering
  1. Kom bollerne i ovnen på en rist over en bradepande med vand. Varm dem op i fem minutter og server dem nu på følgende måde:
  2. Fyld and nederst, kom derefter de rå snittede grøntsager i, derpå gulerodssalaten og til sidst de friske koriander. Sæt en flaske sød chilisauce, en flaske sojasauce og en flaske hoisinsauce på bordet, så I selv kan dosere saucerne.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips og andre opskrifter

Her er en udmærket opskrift på de dampede boller kaldet Bao. Fyldet kan variere alt efter, hvad du kan lide.

Du kan naturligvis også lave dem uden kød, for eksempel med sesamristede tofu.

Bao - opskrift på dampede brød
Bao er blevet det store hit de seneste år. Og de dampede boller smager da også utrolig godt med fyld af blandt andet and eller pulled pork.
Se opskriften her
Bao

Læs også en af disse artikler og opskrifter:

  • Kinesisk kylling med nudler - lynhurtig aftensmad
  • Hoisin sauce - fakta og viden om kinesisk hoisinsauce
  • Stegetid på and og andesteg (vægt og tid i ovn)
  • Langtidsstegt and i ovn eller grill - opskrift med stegetid
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required