• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Grillmad › Grillspyd med oksemørbrad og skønne grøntsager

Grillspyd med oksemørbrad og skønne grøntsager

grillspyd oksemørbrad opskrift
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. marts 2021 - Udgivet: 7. februar 2017

Grillspyd er smukke at servere, fordi du kan lave de skønneste farvespil. Denne opskrift på spyd er med oksemørbrad og blandede grøntsager.

Grillspyd er noget de fleste sætter pris på, og de kan varieres i det uendelige.

Her er de lavet med oksemørbrad, men du kan selvfølgelige også bruge svinekød, kalvekød eller kylling. Dog skal du være mere varsom med fjerkræ på grund af risikoen for salmonella.

I dag har jeg tilmed lavet spyddene med oksemørbrad, men det er mest fordi jeg havde en rest (enderne) af en oksemørbrad liggende.

Du kan naturligvis også bruge andre og billigere udskæringer af oksekød. Der er frit slag.

Tilsvarende med grøntsager, hvor du også kan grille champignon hvidløg, kål og meget andet.

Opskriften er beregnet til fire personer med to spyd til hver. Det plejer at passe fint.

Opskrift på grillspyd

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grillspyd med oksemørbrad og skønne grøntsager

5 fra 1 stemme
Forb. tid 12 minutter min
Tilb. tid 8 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g oksemørbrad - i tern - du skal bruge ialt 32 tern af kød
  • 1 gul peberfrugt - skåret i mindre firkanter
  • 8 tomater - små
  • 1 stort rødløg - der deles i 8 stykker
  • 1 squash - - du skal bruge 16 mundrette tern
  • 8 træspyd
  • grillmarinade - lav denne hjemmelavede BBQ-marinade
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. En time før du skal grille, lægger du dine grillspyd (træ) i koldt vand. Så antænder de ikke under grillningen. Bruger du stålspyd er det selvfølgelig ikke et problem.
  2. Gør oksemørbrad eller andet kød klar - læg det gerne i grillmarinade en halv time før brug.
  3. Gør grøntsagerne klar, og så kan vi lave grillspyd.
  4. Træk på i denne rækkefølge: Squash, kød, rødløg, kød, tomat, kød, peberfrugt, kød og squash. Vent med at pensle med marinaden!
  5. Tænd din grill - disse spyd er grillet på min Weber Q3200 gasgrill, men det er naturligvis lige så godt i en kuglegrill. Du skal grille dine grillspyd med oksemørbrad ved direkte varme, så tænd begge brændere.
  6. Pensl risten med lidt olivenolie, og læg grillspydene på.
  7. Nu skal de grilles to minutter på hver af de fire sider - så grilltiden er ialt otte minutter.
  8. Når du vender spydene første gang, begynder du at pensle dem med grillmarinade. Pas på du ikke giver dem for meget marinade, da du så risikerer det begynder at brænde. Så et kort strejf hver gang de vendes.
  9. Tag dine grillspyd med oksemørbrad af - og lad dem hvile et par minutter inden servering

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Tag dine grillspyd af grillen - og lad dem hvile et par minutter inden servering.

Mangler du inspiration til tilbehør? Så se lige mine lækre forslag til tilbehør til grillmad i dette link.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller (fakta og hvad kan du bruge dem til)→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required