Se min opskrift på lækre grillpakker med kartoffel og spidskål. Pakkerne kan laves god tid i forvejen, og de grilles færdige på gasgrill eller kuglegrill.
Her er min opskrift på grillpakker med kartofler og spidskål, og der er også et par andre gode ting i pakkerne.
Opskriften er beregnet til fire personer, men de enkelte mængder og ingredienser kan selvfølgelig varieres som man ønsker.
Ingredienser til grillpakker
600 gram små kartofler
1 lille spidskål
2 rødløg
1 bundt persille
100 gram smør
Fremgangsmåde
- Kartoflerne vaskes og skæres derefter i små både. De må ikke være for store, fordi de ikke forkoges, men grilles direkte. Og hvis kartoffelbådene er for store, forlænges tilberedningstiden for meget i forhold til de øvrige ingredienser.
- Spidskålen snittes i helt tynde skiver.
- Rødløg pilles og snittes derefter i ikke alt for tynde skiver.
- Persille skylles og hakkes groft.
- Læg fire stykker sølvpapir på køkkenbordet, og fordel kartofler, spidskål, løg og persille på dem.
- Skær fire gode skiver smør (cirka 25 gram pr. skive), og læg dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med lidt flagesalt og peber.
- Luk forsigtigt pakkerne sammen.
- Grillpakkerne skal grilles ved indirekte varme, og her skal de have cirka 20 minutter. Hold en temperatur på cirka 200 grader i grillen.
Pas på dampen i grillpakker
De færdige grillpakker med indhold serveres straks, men pas på dampen når de åbnes.
De kan være meget varme, så åbn dem med forsigtighed.
Nye kartofler
Grillpakkerne er fremragende med nye. danske kartofler, men det er ikke et krav.
De små og nemme kartofler kan også anvendes, og så er de nye udenlandske kartofler naturligvis også gode i denne opskrift.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden