• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Foliepakker med blomkål og asparges til grillen

Foliepakker med blomkål og asparges til grillen

Foliepakker med blomkål og asparges
Del gerne:
277
SHARES
FacebookMessenger277PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. november 2018 - Udgivet: 18. maj 2018

Her er opskriften på lækre foliepakker med blomkål, der er lige til at stille i grillen. Foliepakkerne indeholder også grønne asparges, forårsløg og smør, og de er super gode som tilbehør til mange grillede stykker kød.

Her er min nemme opskrift på de dejlige foliepakker med blomkål, der kan grilles ved indirekte varme.

Pakkerne er nemme at lave, og de kan med fordel samles noget tid i forvejen, så du sparer tid når du skal lave den sidste del af maden.

Blomkålen skal ikke forkoges, men blot tilberedes direkte på grillen.

Opskriften er til fire personer, og du kan jo frit variere mængden af de forskellige ingredienser i pakkerne.

Ingredienser

1 lille blomkål
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
4 skiver smør
1 bundt persille
Flagesalt fra Maldon
Friskkværnet peber

Tilberedning i grillen

  1. Fjern eventuelle blade på blomkålen, og del den derefter i mindre og mere mundrette buketter. Stokken skal du ikke bruge.
  2. Knæk det nederste og trægede stykke af de grønne asparges, og del der aspargesene i mindre stykker.
  3. Forårsløg skæres i to centimeter lange stykker, og persille hakkes groft.
  4. Lav fire stykker sølvpapir på cirka 35 centimeters længde, og læg dem på køkkenbordet.
  5. Fordel nu blomkålsbuketter, asparges og forårsløg på hvert stykke sølvpapir.
  6. Læg en god skive smør øverst, og drys persille over. Krydr også med flagesalt og friskkværnet peber.
  7. Luk pakkerne sammen.
  8. Grill de skønne foliepakker med blomkål ved indirekte varme, hvor de skal have cirka 20 minutter. Hold en temperaturen på lidt under 200 grader i grillen.
Grillede foliepakker med blomkål og grønne asparges
Sådan ser de færdige foliepakker med blomkål ud efter 20 minutter ved indirekte varme. Grøntsagerne får en vidunderlig smag, og de er perfekte tilbehør til mange slags grillet kød. Foto: Madensverden.dk.

Yderligere info

De færdige foliepakker serveres straks som tilbehør til grillet oksefilet eller lækre laksespyd.

Jeg synes indholdet i pakkerne har den rette mørhed efter 20 minutter i grillen, men hvis du ønsker mere bid i grøntsagerne, kan du blot tage dem af grillen lidt før.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her