Sådan laver du grillet pak choy, og det tager blot få minutter. Grill den lækre og sarte pak choy med sesamfrø og lidt hvidløgsolie.
Her får du min opskrift på grillet pak choy, og der er beregnet en til hver person. Opskriften er altså til 4 personer.
Vær opmærksom på, at pak choy er en smagfuld, men meget sart grønsag.
Behandl den derfor med forsigtighed. Den har en mild smag af kål, men samtidig en hel del friskhed. Den er i øvrigt også fremragende i salatskålen.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på grillet pak choy
Grillet pak choy med sesamfrø og hvidløgsolie (tilbehør)
Ingredienser
- 4 pak choy
- 4 spsk rapsolie
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk sesamfrø
- salt
Fremgangsmåde
- Rist sesamfrø på en varm pande, og stil til side.
- Kom rapsolie i en lille skål, og pres hvidløgsfed ned i olien. Rør hvidløgsolien rundt med en lille smule fint salt.
- Vask pak choy under den kolde hane, og ryst forsigtigt vandet af.
- Læg dem på et fad, og dryp hvidløgsolien ud over dem.
- Fordel også de ristede sesamfrø på bladgrønsagerne. Lad dem trække fem minutter.
- Grill så pak choy ved middel og direkte varme på grillen - de skal blot have et minuts tid på hver side. Altså i alt 2 minutter på grillen.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De grillede pak choy serveres straks - blandt andet som tilbehør til grillet revelsben.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - hvad synes du om den?