Sådan laver du grillet pak choy, og det tager blot få minutter. Grill den lækre og sarte pak choy med sesamfrø og lidt hvidløgsolie.
Til grillet pak choy til fire personer skal du bruge:
4 styks friske pak choy (kan købes i mange supermarkeder og grøntforretninger)
4 spiseskefulde rapsolie
1 fed hvidløg
2 spiseskefulde sesamfrø
En lille smule salt
Sådan laver du grillet pak choy til fire personer:
Rist sesamfrø på en varm pande, og stil til side.
Kom rapsolie i en lille skål, og pres hvidløgsfed ned i olien. Rør hvidløgsolien rundt med en lille smule fint salt.
Vask pak choy under den kolde hane, og ryst forsigtigt vandet af.
Læg dem på et fad, og dryp hvidløgsolien ud over dem.
Fordel også de ristede sesamfrø på bladgrønsagerne. Lad dem trække fem minutter.
Grill så pak choy ved middel og direkte varme på grillen - de skal blot have et minuts tid på hver side. Altså ialt to minutter på grillen.
Servér dem straks - blandt andet som tilbehør til grillet revelsben.
Note: Pak choy er en smagfuld, men meget sart grønsag. Behandl den derfor med forsigtighed. Den har en mild smag af kål, men samtidig en hel del friskhed. Pak choy er i øvrigt også fremragende i salatskålen.
Del dine ideer og tanker med os andre her: