Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager er en lækker måde at tilberede hellefisken på. Her lavet i pakke med bla. spidskål og gulerødder, og pakkerne kan enten tilberedes i grill eller ovn. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på grillet hellefisk i staniol med grøntsager. En lækker pakke med bla. spidskål, gulerødder og asparges. Også god til ovn.

Grillet hellefisk i staniol er en super nem og lækker ret til grillen, hvor du samtidig tilbereder grøntsager sammen med fisken.

Her har jeg pakket hellefisken ind sammen med spidskål, gulerødder og asparges, men andre grøntsager kan bestemt også anvendes.

Blot skal du kunne tilberedes på 15 minutter, og fiskepakkerne kan laves i enten grill eller ovn.

Hellefisk kan sagtens udskiftes med en anden fisk, eksempelvis torsk, laks eller rødspætter. De sidste rulles sammen.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillet hellefisk

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på grillet hellefisk i staniol med grøntsager. En lækker pakke med bla. spidskål, gulerødder og asparges. Også god til ovn.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hellefisk (delt i fire stykker, uden skind og ben)
  • 1 bundt grønne asparges (skåret i mindre stykker)
  • 8 små gulerødder (gerne snackgulerødder, i mindre stave)
  • 0,5 spidskål (snittet fint)
  • 1 rødløg (halveret, snittet fint)
  • 4 skiver smør
  • 1 citron (økologisk)
  • 1 håndfuld persille (hakket fint)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Del din hellefisk i stykker af cirka 125 gram pr. styk. Hvis du da ikke i forvejen allerede har købt hellefiske loins. Krydr med salt.
  2. Klargør grøntsagerne som beskrevet, og det vigtigste er, at især gulerødderne ikke er for store, da de skal kunne blive tilberedt på ca. 15 minutter.
  3. Riv fire store stykker staniol af til pakkerne.
  4. Fordel ønsket mængde grøntsager på hvert stykke staniol, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Læg et stykke hellefisk ovenpå grøntsager i hver pakke. Skær fire skiver af citronen, og pres saften af den resterende citron ud over fisken.
  6. Læg en skive smør på hvert stykke hellefisk, og derpå en skive citron.
  7. Drys hakket persille over, og luk pakkerne sammen. De skal være lukket helt tæt, så damp og smag bliver inde i pakkerne.
  8. I grill: Grillet hellefisk i staniol skal have ca. 15 minutter ved indirekte varme. Gerne med ca. 200 grader i grillen. Så er hellefisken gennemstegt og grøntsagerne har stadig en smule bid.
  9. I ovn: Her tilbereder du dine staniolpakker med hellefisk og grøntsager i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager serveres straks, men pas på dampen når du åbner din pakke!

Serveres gerne med lidt godt brød til.

Se også disse opskrifter:

  • Er sølvpapir farligt til madlavning? Få svaret her
  • Hellefisk - opskrifter, næringsindhold, og fakta
  • Hellefisk i fad med spidskål og broccoli (nem fiskeret)
  • Dampet hellefisk i ovn med bagte grøntsager
  • Pandestegt hellefisk - sådan skal den steges
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required