Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager er en lækker måde at tilberede hellefisken på. Her lavet i pakke med bla. spidskål og gulerødder, og pakkerne kan enten tilberedes i grill eller ovn. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS
Opdateret: 12. maj 2021 - Udgivet: 15. maj 2021

Her er min opskrift på grillet hellefisk i staniol med grøntsager. En lækker pakke med bla. spidskål, gulerødder og asparges. Også god til ovn.

Grillet hellefisk i staniol er en super nem og lækker ret til grillen, hvor du samtidig tilbereder grøntsager sammen med fisken.

Her har jeg pakket hellefisken ind sammen med spidskål, gulerødder og asparges, men andre grøntsager kan bestemt også anvendes.

Blot skal du kunne tilberedes på 15 minutter, og fiskepakkerne kan laves i enten grill eller ovn.

Hellefisk kan sagtens udskiftes med en anden fisk, eksempelvis torsk, laks eller rødspætter. De sidste rulles sammen.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillet hellefisk

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager

4.50 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g hellefisk - delt i fire stykker, uden skind og ben
  • 1 bundt grønne asparges - skåret i mindre stykker
  • 8 små gulerødder - gerne snackgulerødder, i mindre stave
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 1 rødløg - halveret, snittet fint
  • 4 skiver smør
  • 1 citron - økologisk
  • 1 håndfuld persille - hakket fint
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Del din hellefisk i stykker af cirka 125 gram pr. styk. Hvis du da ikke i forvejen allerede har købt hellefiske loins. Krydr med salt.
  2. Klargør grøntsagerne som beskrevet, og det vigtigste er, at især gulerødderne ikke er for store, da de skal kunne blive tilberedt på ca. 15 minutter.
  3. Riv fire store stykker staniol af til pakkerne.
  4. Fordel ønsket mængde grøntsager på hvert stykke staniol, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Læg et stykke hellefisk ovenpå grøntsager i hver pakke. Skær fire skiver af citronen, og pres saften af den resterende citron ud over fisken.
  6. Læg en skive smør på hvert stykke hellefisk, og derpå en skive citron.
  7. Drys hakket persille over, og luk pakkerne sammen. De skal være lukket helt tæt, så damp og smag bliver inde i pakkerne.
  8. I grill: Grillet hellefisk i staniol skal have ca. 15 minutter ved indirekte varme. Gerne med ca. 200 grader i grillen. Så er hellefisken gennemstegt og grøntsagerne har stadig en smule bid.
  9. I ovn: Her tilbereder du dine staniolpakker med hellefisk og grøntsager i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Grillet hellefisk i staniol med grøntsager serveres straks, men pas på dampen når du åbner din pakke!

Serveres gerne med lidt godt brød til.

Se også disse opskrifter:

  • Er sølvpapir farligt til madlavning? Få svaret her
  • Hellefisk - opskrifter, næringsindhold, og fakta
  • Hellefisk i fad med spidskål og broccoli (nem fiskeret)
  • Dampet hellefisk i ovn med bagte grøntsager
  • Pandestegt hellefisk - sådan skal den steges
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required