Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Gnocchi med valnøddepesto

Gnocchi med valnøddepesto

Grana Padano Gnocchi med valnødder
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
5
DELINGER
Facebook5PinterestSMSEmailMessenger

Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.

Gnocchi med valnøddepesto er hurtig at lave, og så er den dejlig nem. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du ikke brænder dine gnocchier, når du svitser dem.

Valnøddepestoen er lavet af ristede valnødder, Grana Padano, citronsaft, olivenolie og hvidløg.

En behagelig pesto, som blandes med ristede champignoner og gnocchi på panden. Til sidst vendes hakket rucola i retten.

Bemærk: Denne opskrift er sponsoreret af Grana Padano, men udviklet af Madens Verden.

Opskrift på gnocchi med valnøddepasta

Gnocchi med valnøddepesto

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pakke gnocchi
  • 350 g champignoner (i skiver)
  • 100 g rucola (hakkede)
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk smør
Valnøddepesto
  • 100 g valnødder (blendede eller meget fint hakkede)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl Grana Padano
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 citron (saften derfra)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

Valnøddepesto
  1. Rist valnødderne på panden i et par minutter.
  2. Kom dem i blenderen med resten af ingredienserne til pesto og blend dem, så de stadig har en smule bid.
Gnocchi med valnøddepesto og champignoner
  1. Tænd stegepanden og kom en spsk. smør på. Mens den bliver varmet godt op, renser du dine champignoner og skærer dem i skiver.
  2. Rist timian og champignonerne på medium til høj varme, så de får farve. I mens koger du dine gnocchi i tre minutter og hælder dem i et dørslag.
  3. Når dine champignoner har fået en god farve, blander du gnocchi i og hælder halvdelen af din pesto ned på panden.
  4. Steg ved medium varme, så gnocchierne får en gylden farve. Det kan klistre lidt på grund af osten i pestoen, så hold dig til medium varme her.
  5. Når det hele har fået farve, smager du til med salt og peber, hvorefter du vender noget hakket rucola i retten.
  6. Server med revet ost og resten af pestoen, der dryppes henover.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger købte gnocchi, som både kan købes friske i køleafdelingen eller tørrede på pastahylderne.

Du kan sagtens lave dine gnocchi selv. Vi har en nem opskrift, du kan følge her: Hjemmelavet gnocchi.

Se andre italienske opskrifter:

  • Spaghetti bolognese
  • Italiensk bryllupssuppe med kødboller
  • Lasagne
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required