• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Gnocchi med valnøddepesto

Gnocchi med valnøddepesto

Grana Padano Gnocchi med valnødder
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  24. november 2021

Indhold

  1. Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.
  2. Opskrift på gnocchi med valnøddepasta
  3. Gnocchi med valnøddepesto
  4. Tip

Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.

Gnocchi med valnøddepesto er hurtig at lave, og så er den dejlig nem. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du ikke brænder dine gnocchier, når du svitser dem.

Valnøddepestoen er lavet af ristede valnødder, Grana Padano, citronsaft, olivenolie og hvidløg.

En behagelig pesto, som blandes med ristede champignoner og gnocchi på panden. Til sidst vendes hakket rucola i retten.

Bemærk: Denne opskrift er sponsoreret af Grana Padano, men udviklet af Madens Verden.

Opskrift på gnocchi med valnøddepasta

Grana Padano Gnocchi med valnødder
Karen SenecaKaren Seneca

Gnocchi med valnøddepesto

5 fra 1 stemme
Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pakke gnocchi
  • 350 g champignoner - i skiver
  • 100 g rucola - hakkede
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk smør
Valnøddepesto
  • 100 g valnødder - blendede eller meget fint hakkede
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl Grana Padano
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 citron - saften derfra
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

Valnøddepesto
  1. Rist valnødderne på panden i et par minutter.
  2. Kom dem i blenderen med resten af ingredienserne til pesto og blend dem, så de stadig har en smule bid.
Gnocchi med valnøddepesto og champignoner
  1. Tænd stegepanden og kom en spsk. smør på. Mens den bliver varmet godt op, renser du dine champignoner og skærer dem i skiver.
  2. Rist timian og champignonerne på medium til høj varme, så de får farve. I mens koger du dine gnocchi i tre minutter og hælder dem i et dørslag.
  3. Når dine champignoner har fået en god farve, blander du gnocchi i og hælder halvdelen af din pesto ned på panden.
  4. Steg ved medium varme, så gnocchierne får en gylden farve. Det kan klistre lidt på grund af osten i pestoen, så hold dig til medium varme her.
  5. Når det hele har fået farve, smager du til med salt og peber, hvorefter du vender noget hakket rucola i retten.
  6. Server med revet ost og resten af pestoen, der dryppes henover.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger købte gnocchi, som både kan købes friske i køleafdelingen eller tørrede på pastahylderne.

Du kan sagtens lave dine gnocchi selv. Vi har en nem opskrift, du kan følge her: Hjemmelavet gnocchi.

Se andre italienske opskrifter:

  • Spaghetti bolognese
  • Italiensk bryllupssuppe med kødboller
  • Lasagne
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required