• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Glaserede perleløg på pande (nem opskrift)

Glaserede perleløg på pande (nem opskrift)

billederesultat for glaserede perleløg
Gyldne og saftige glaserede perleløg, der er stegt på panden i sukker, smør og lidt fond. Perleløg er lækkert tilbehør til langtidsstegte oksestege. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  29. oktober 2020 - Udgivet:  29. oktober 2020

Del gerne:
820
SHARES
FacebookMessenger820PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.
  2. Opskrift på glaserede perleløg
  3. Glaserede perleløg - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.

Glaserede perleløg er utrolig lækre, og så er de tilmed nemme at lave.

Perleløgene er klassisk tilbehør til oksestege, men kan også nydes til andet kød.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Syltede rødløg

Løgsuppe

Bagte løg

Opskrift på glaserede perleløg

billederesultat for glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.
Bedømmelse
4.8 fra 34 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g perleløg - enten på glas eller frosne
  • 4 spsk sukker
  • 3 spsk smør
  • 1 dl fond - eller bouillon, måske lidt mere

Fremgangsmåde

  • Skyl perleløg og lad dem dryppe af i et dørslag. Gælder selvfølgelig ikke hvis du anvender frosne perleløg, som kun når du bruger perleløg på glas.
  • Smelt sukker på en varm pande, og når sukkeret er helt smeltet kommes smør ved.
  • Lad det lige bruse lidt af, og kom så perleløgene ved.
  • Ryst panden lidt rundt, og tilsæt derefter lidt fond eller bouillon.
  • Lad sukkermasse og væden creme sig rundt om perleløgene, og det tager cirka 10 minutter før de er færdige. Tilsæt om nødvendigt lidt mere fond eller bouillon.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
163
% Daglig værdi*
Fedt
 
9
g
14
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
0.3
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
23
mg
8
%
Natrium
 
165
mg
7
%
Kalium
 
162
mg
5
%
Kulhydrater
 
21
g
7
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
16
g
18
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
264
IU
5
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
27
mg
3
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan eventuelt bruge skyen fra en gammeldags oksesteg, det smager rigtig fint.

Servér straks de glaserede perleløg til netop oksesteg, hvor de passer helt perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. jacob Olsen

    december 13, 2024 at 9:27 pm

    Svar
  2. Mona

    marts 15, 2021 at 10:21 am

    Har I prøvet med fond eller bouillon da jeg aldrig har set det før

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required