Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.
Glaserede perleløg er utrolig lækre, og så er de tilmed nemme at lave.
Perleløgene er klassisk tilbehør til oksestege, men kan også nydes til andet kød.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på glaserede perleløg
Glaserede perleløg - nem opskrift
Ingredienser
- 400 g perleløg - enten på glas eller frosne
- 4 spsk sukker
- 3 spsk smør
- 1 dl fond - eller bouillon, måske lidt mere
Fremgangsmåde
- Skyl perleløg og lad dem dryppe af i et dørslag. Gælder selvfølgelig ikke hvis du anvender frosne perleløg, som kun når du bruger perleløg på glas.
- Smelt sukker på en varm pande, og når sukkeret er helt smeltet kommes smør ved.
- Lad det lige bruse lidt af, og kom så perleløgene ved.
- Ryst panden lidt rundt, og tilsæt derefter lidt fond eller bouillon.
- Lad sukkermasse og væden creme sig rundt om perleløgene, og det tager cirka 10 minutter før de er færdige. Tilsæt om nødvendigt lidt mere fond eller bouillon.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Du kan eventuelt bruge skyen fra en gammeldags oksesteg, det smager rigtig fint.
Servér straks de glaserede perleløg til netop oksesteg, hvor de passer helt perfekt til.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
jacob Olsen
Mona
Har I prøvet med fond eller bouillon da jeg aldrig har set det før