Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Forloren and - svinemørbrad fyldt med svesker

Forloren and - svinemørbrad fyldt med svesker

forloren and
5 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
88
SHARES
FacebookMessenger88PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på forloren and, der intet har med and at gøre. Det er en snyderet med svinemørbrad, der fyldes med svesker og æble.

Forloren and er en såkaldt snyderet, som vi også kender det forloren hare og andre danske retter.

Retten har altså intet med and at gøre, men i stedet er der tale om en svinemørbrad, der fyldes med svesker og æble.

Man kunne altså også kalde retten for mørbrad fyldt med svesker, og det er inspirationen fra andestegen kommer ind.

For svinemørbraden fyldes altså med svesker og æble, præcis som når du tilbereder den klassiske and.

Det er både en hurtig og velsmagende ret, og sovsen skal du også glæde dig til. Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Forloren agerhøne

Forloren pindsvin

Forloren skildpadde

Forlorne harekillinger

Opskrift på forloren and

Forloren and

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her er min opskrift på forloren and, der intet har med and at gøre. Det er en snyderet med svinemørbrad, der fyldes med svesker og æble.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset og åbnet
  • salt og friskkværnet peber
  • 10 svesker uden sten
  • 0,5 æble i tynde både
  • smør til stegning
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 spsk gastrik eller eddike
  • Lidt majsstivelse udført i en smule koldt vand
  • 1 dl fløde

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt. Skæres derefter op på langs og foldes ud. Læg en frysepose over og bank kødet let.
  2. Krydr med salt og friskkværnet peber. Læg en række tynde æblebåde og svesker ned langs midten på langs.
  3. Fold mørbraden sammen til en forloren and, og luk den med kødnåle eller bind den med bomuldssnor.
  4. Brun kødet i lidt smør i en stegegryde, og den fyldte mørbrad med svesker brunes på begge sider.
  5. Tilsæt to deciliter hønsebouillon, og lad nu den fyldte svinemørbrad simre under låg i ca. 9 minutter.
  6. Vend derefter mørbraden om, læg låg på og lad kødet simre færdig i 9 minutter på den anden side.
  7. Tag kødet op og læg det på et skærebræt.
  8. Kog skyen op og kom den sidste deciliter af bouillonen ved. Tilsæt lidt fløde og gastrik, og jævn med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber, men sovsen er formentlig saltet tilstrækkeligt.

Næringsindhold

Kalorier380kcalKulhydrater23gProtein32gFedt18gMættet fedt9gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt0.2gKolesterol133mgNatrium861mgKalium831mgKostfibre2gSukker14gVitamin A666IUVitamin C1mgCalcium41mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Serveringsforslag

Forloren and skæres ud i passende skiver, og serveres med den lækre sovs, brunede kartofler og rødkålssalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required