Se her hvordan du steger en flat iron steak mør som smør. Inklusiv opskrift på marinade og stegetid til både pande og grill på denne bøf.
Flat iron steak er en desværre noget overset udskæring fra oksebov, og her får du virkelig en god og mør bøf med masser af smag.
Heldigvis ser man nu oftere og oftere en flat iron steak i supermarkedernes kølediske, hvor blandt andet Netto har taget bøffen til sig.
Prisen er også særdeles rimelig, så her får du virkelig et godt stykke kød til relativ få penge.
En flat iron kan steges eller grilles som den er, men bøffen bliver endnu bedre når den marineres nogle timer først.
Udskæringen fås både som bøffer på omkring 200 gram stykket, eller som større stykker, der kan minde lidt om en
Karsten Olsen
Hej Holger
Du skriver Oksebov om Flat iron steak, jeg mener er et stykke kød der
sidder på skulderen/nakken af oksen?.
Venlig hilsen
Karsten