Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas

Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas

Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
831
SHARES
FacebookMessenger831PinterestEmailSMS

Min opskrift på flækket mørbrad i airfryer. En skøn ret med svinemørbrad, karry og ananas, og du tilbereder den færdig i airfryeren.

Flækket mørbrad i airfryer er en dejlig og nem ret med masser af smag, men uden at være for stærk.

Her er der anvendt en halv mørbrad til to personer, og retten laves også med karry og ananas.

Ingredienserne forberedes på en pande, hvorefter det hele samles i et fad i airfryeren, hvor den steges færdig. Den anden halve mørbrad kan evt. bruges til min opskrift på gryderet i airfryer.

Opskrift på flækket mørbrad i airfryer

Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Min opskrift på flækket mørbrad i airfryer. En skøn ret med svinemørbrad, karry og ananas, og du tilbereder den færdig i airfryeren.
Antal: 2 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 0,5 svinemørbrad (afpudset og flækket på langs)
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • olie (til stegning)
Desuden
  • 100 g champignon (i mindre stykker)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 2 tsk karry
  • 2 dl ananasjuice (fra dåsen)
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 bouillonterning (svin eller høns)
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 citron
  • 2 skiver ananas (fra dåsen)

Få Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. Til flækket mørbrad i airfryer starter du med at komme hvedemel i en tallerken sammen med karry, Vend det sammen.
  2. Afpuds den halve svinemørbrad for fedt og sener, og flæk den på langs.
  3. Vend kødet grundigt i mel- og karryblandingen.
    flækket mørbrad vendt i mel og karry
  4. Find en pande frem og svits champignon og rød peberfrugt ved en god varme. Giv det et par minutter og kom det så i et fad, der passer i din airfryer. Fadet sættes på risten i airfryeren.
  5. Stil panden tilbage på kogepladen og tilsæt en lille sjat olie. Kom mørbradstykkerne på, og brun dem et minuts tid på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem forsigtigt ovenpå grøntsagerne i fadet.
  6. Brun så to skiver ananas på panden, og de skal bare lige have 15 sekunder på hver side. Lægges derefter ovenpå på kødet, som du kan se på billedet.
    flækket mørbrad med ananasskiver i airfryer
  7. Stil igen panden tilbage på kogepladen og kom karry på. Lad den hurtigt brænde af på panden. Tilsæt et par deciliter af lagen fra ananasdåsen og rør rundt.
  8. Tilsæt madlavningsfløde og en bouillonterning. Jeg bruger svinebouillon men høns eller andre kan også anvendes. Kom også lidt tørret oregano i og smag til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft. Koges hurtigt op og hældes i fadet.
  9. Giv nu den flækkede svinemørbrad med karry og ananas 15 minutter ved 180 grader. Husk. at tilberedningstiden kan variere afhængig af model.

Næringsindhold

Kalorier473kcalKulhydrater43gProtein39gFedt17gMættet fedt5gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.1gKolesterol110mgNatrium1629mgKalium1328mgKostfibre5gSukker27gVitamin A2138IUVitamin C128mgCalcium199mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas serveres straks sammen med kogte ris eller rispilaf. En sund broccolisalat passer også godt til. Velbekomme.

Relaterede opskrifter

Svinemørbrad i airfryer
Her er min opskrift på svinemørbrad i airfryer. En mør og saftig mørbrad, der er alvet lidt sticky med både en rub og glasering. Så glæd dig.
Se opskriften her
svinemørbrad i airfryer
Flækket mørbrad
Her får du min opskrift på flækket mørbrad. En hel svinemørbrad flækkes og marineres med rosmarin og hvidløg, inden den grilles mør og lækker på grillen.
Se opskriften her
flækket mørbrad med rosmarin og hvidløg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Elo Wettendorff skriver

    maj 31, 2024 at 6:48 am

    Fantastisk opskrift

    Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Bliv medlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Er du glad for opskrifterne på Madens Verden? Bliv medlem nu og støt op om den fortsatte udvikling. Så kan du logge ind på Madens Verden, slippe for annoncer, og få en række andre fordele. Vi takker for støtten.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required