• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

fisk svøbt i bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. januar 2024 - Udgivet: 10. maj 2017

Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.

Fisk svøbt i bacon er et godt bud på en fiskeret til folk, som ellers ikke er så glade for fisk. Og det skyldes netop baconskiverne, der giver fisken er meget behagelig smag.

I denne opskrift har jeg brugt mørksej, som jeg holder meget af, men du kan også anvende torsk eller kuller. Opskriften er til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Rødtungeruller med parmaskinke og let tilbehør
  • Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
  • Dampet torsk i ovn med grøntsager

Opskrift på fisk svøbt i bacon

fisk svøbt i bacon
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

5 fra 1 stemme
Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 244
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g mørksej - torsk eller kuller er også godt
  • 16 skiver bacon
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at kontrollere, at der ikke er ben tilbage i fileterne, for der er næsten ikke noget værre end at få et fiskeben i munden.
  2. Skær så fileterne ud i otte lige store stykker, som drysses med lidt salt.
  3. Svøb så hvert stykke fisk ind i to stykker bacon, som lukkes sammen under fisken. Stil på en bageplade med bagepapir.
  4. Dryp fiskepakkerne med lidt olivenolie.
  5. Bag nu fiskestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 244kcalProtein: 37gFedt: 10gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 65mgNatrium: 1663mgKalium: 620mgVitamin A: 60IUVitamin C: 2mgCalcium: 24mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tilbehør til retten

Denne opskrift på ovnbagte kartofler med hvidløg.

Og denne opskrift på romaine salat med tomater, majs og agurk.

Og så selvfølgelig et stykke hjemmebagt flute.

På grund af baconstykkerne skal ikke være nervøs for, at fisken bliver tør.

Server med hvidløgskartofler, salat og flute.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christian Uldal

    januar 03, 2024 at 2:24 pm

    Hvorfor kan jeg ikke gemme denne opskrift?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 03, 2024 at 3:43 pm

      Hej Christian
      Den lå i det gamle system, men er nu opdateret, så den kan printes 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required