Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.
Fisk svøbt i bacon er et godt bud på en fiskeret til folk, som ellers ikke er så glade for fisk. Og det skyldes netop baconskiverne, der giver fisken er meget behagelig smag.
I denne opskrift har jeg brugt mørksej, som jeg holder meget af, men du kan også anvende torsk eller kuller.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til fisk svøbt i bacon
600 gram mørksej, torsk eller kuller (filet uden ben)
16 skiver bacon
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør kan være
Denne opskrift på ovnbagte kartofler med hvidløg
Og denne opskrift på romaine salat med tomater, majs og agurk
Og så selvfølgelig et stykke hjemmebagt flute.
Fremgangsmåde
- Start med at kontrollere, at der ikke er ben tilbage i fileterne, for der er næsten ikke noget værre end at få et fiskeben i munden.
- Skær så fileterne ud i otte lige store stykker, som drysses med lidt salt.
- Svøb så hvert stykke fisk ind i to stykker bacon, som lukkes sammen under fisken. Stil på en bageplade med bagepapir.
- Dryp fiskepakkerne med lidt olivenolie.
- Bag nu fiskestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter.
På grund af baconstykkerne skal ikke være nervøs for, at fisken bliver tør.
Server med hvidløgskartofler, salat og flute.
Din vurdering
-
Fisk svøbt i bacon