Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

fisk svøbt i bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMS

Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.

Fisk svøbt i bacon er et godt bud på en fiskeret til folk, som ellers ikke er så glade for fisk. Og det skyldes netop baconskiverne, der giver fisken er meget behagelig smag.

I denne opskrift har jeg brugt mørksej, som jeg holder meget af, men du kan også anvende torsk eller kuller. Opskriften er til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Rødtungeruller med parmaskinke og let tilbehør
  • Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
  • Dampet torsk i ovn med grøntsager

Opskrift på fisk svøbt i bacon

Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g mørksej torsk eller kuller er også godt
  • 16 skiver bacon
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at kontrollere, at der ikke er ben tilbage i fileterne, for der er næsten ikke noget værre end at få et fiskeben i munden.
  2. Skær så fileterne ud i otte lige store stykker, som drysses med lidt salt.
  3. Svøb så hvert stykke fisk ind i to stykker bacon, som lukkes sammen under fisken. Stil på en bageplade med bagepapir.
  4. Dryp fiskepakkerne med lidt olivenolie.
  5. Bag nu fiskestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier244kcalProtein37gFedt10gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gKolesterol65mgNatrium1663mgKalium620mgVitamin A60IUVitamin C2mgCalcium24mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tilbehør til retten

Denne opskrift på ovnbagte kartofler med hvidløg.

Og denne opskrift på romaine salat med tomater, majs og agurk.

Og så selvfølgelig et stykke hjemmebagt flute.

På grund af baconstykkerne skal ikke være nervøs for, at fisken bliver tør.

Server med hvidløgskartofler, salat og flute.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christian Uldal skriver

    januar 03, 2024 at 2:24 pm

    Hvorfor kan jeg ikke gemme denne opskrift?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 03, 2024 at 3:43 pm

      Hej Christian
      Den lå i det gamle system, men er nu opdateret, så den kan printes 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required