Hvordan laver man fisk til folk, der ikke er vilde med fisk? Du kan jo prøve denne dejlige opskrift på fisk svøbt i bacon. Den bliver et hit.
Fisk svøbt i bacon er et godt bud på en fiskeret til folk, som ellers ikke er så glade for fisk. Og det skyldes netop baconskiverne, der giver fisken er meget behagelig smag.
I denne opskrift har jeg brugt mørksej, som jeg holder meget af, men du kan også anvende torsk eller kuller. Opskriften er til fire personer.
Se også mine opskrifter på:
- Rødtungeruller med parmaskinke og let tilbehør
- Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
- Dampet torsk i ovn med grøntsager
Opskrift på fisk svøbt i bacon
Fisk svøbt i bacon - opskrift på ovnbagt fisk med bacon
Ingredienser
- 600 g mørksej - torsk eller kuller er også godt
- 16 skiver bacon
- 2 spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at kontrollere, at der ikke er ben tilbage i fileterne, for der er næsten ikke noget værre end at få et fiskeben i munden.
- Skær så fileterne ud i otte lige store stykker, som drysses med lidt salt.
- Svøb så hvert stykke fisk ind i to stykker bacon, som lukkes sammen under fisken. Stil på en bageplade med bagepapir.
- Dryp fiskepakkerne med lidt olivenolie.
- Bag nu fiskestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 20 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tilbehør til retten
Denne opskrift på ovnbagte kartofler med hvidløg.
Og denne opskrift på romaine salat med tomater, majs og agurk.
Og så selvfølgelig et stykke hjemmebagt flute.
På grund af baconstykkerne skal ikke være nervøs for, at fisken bliver tør.
Server med hvidløgskartofler, salat og flute.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Christian Uldal
Hvorfor kan jeg ikke gemme denne opskrift?
Holger Rørby Madsen
Hej Christian
Den lå i det gamle system, men er nu opdateret, så den kan printes 🙂
Alt det bedste
Holger