• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Farsbrød i airfryer

Farsbrød i airfryer

farsbrød i airfryer
4.9 fra 16 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  26. april 2023

Her er min opskrift på farsbrød i airfryer. Et lækkert farsbrød lavet i airfryer med grøntsager, og du får også en skøn sovs til retten.

Farsbrød i airfryer er en skøn ret til aftensmad, hvor du laver både farsbrød og grøntsager i airfryeren.

I bunden kommes væde, som du bruger til sovs, og på den måde kan du altså nemt tilberede farsbrødet, der også er kendt som en forloren hare.

Jeg plejer at bruge svinekød til opskriften, men du kan også anvende en blanding af hakket kalv og svin.

Jeg kan godt lide grøntsagerne, der består af kartofler, gulerødder og rosenkål, er godt stegt af, men pas på ikke at skære dem ud i alt for små stykker. Husk, at de skal have ca. 45 minutter i airfryeren.

Du kan i øvrigt også udelukkende bruge kartofler, hvis du synes det, og opskriften er beregnet til fire personer. Her har jeg anvendt en Philips airfryer XXL.

Se også mine opskrifter på:

  • Frikadeller i airfryer
  • Farsbrød
  • Farsbrød med porrer
  • Stegt flæsk i airfryer

Opskrift på farsbrød i Airfryer

farsbrød i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Farsbrød i airfryer

4.88 fra 16 stemmer
Her er min opskrift på farsbrød i airfryer. Et lækkert farsbrød lavet i Airfryer med grøntsager, og du får også en skøn sovs til retten.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 835
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Farsbrød med bacon
  • 500 g hakket svinekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk løgpulver
  • 50 g rasp
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 terning hønsebouillon - rørt ud i 1 dl. kogende vand
  • 1 dl mælk
  • 125 g bacon - i skiver
Grøntsager
  • 300 g kartofler - i mindre stykker
  • 300 g gulerødder - i mindre stykker
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g rosenkål - i kvarte
Sovs
  • 3 dl mælk - kommes i bunden af din Airfryer
  • 3 dl vand - kommes i bunden af din Airfryer
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk ribsgele
  • 1 spsk engelsk sauce
  • sovsekulør
  • 1 spsk majsstivelse - udrørt i lidt koldt vand
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til farsbrød i airfryer starter du med, at røre farsen sammen til farsbrødet sammen. Kom kødet i en skål, og rør det med ca. 1 teskefuld salt. Rør derefter de øvrige ingredienser i farsen.
  2. Form det til et lidt aflangt farsbrød, og læg baconskiver omkring det. Læg også gerne den sidste skive bacon på langs, så det holder det sammen den vej. Sørg for, at baconskiverne foldes ind under farsbrødet.
  3. Læg farsbrødet på risten i din airfryer, og hæld 3 deciliter mælk og 3 deciliter vand ned i bunden/skuffen.
  4. Kartofler og gulerødder gøres klar og vendes med olie, salt og peber. Fordeles rundt om farsbrødet.
  5. Giv det nu 30 minutter ved 180 grader.
  6. Tag derefter farsbrødet op og læg til side. Vend rosenkål sammen med de stegte kartofler og gulerødder, og skub det ud til siderne, så farsbrødet kan lægges tilbage i airfryeren, men nu med bunden opad.
  7. Steg det færdige i yderligere 15 minutter ved 180 grader.
  8. Tag farsbrød med bacon og grøntsager op, og hæld skyen i bunden i en gryde. Koges op sammen med lidt madlavningsfløde (eller alm. fløde), og smages til med ribsgele, engelsk sauce, salt og peber. Jævnes med lidt majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand.

Næringsindhold

Kalorier: 835kcalKulhydrater: 45gProtein: 35gFedt: 58gMættet fedt: 22gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 25gTransfedt: 0.04gKolesterol: 150mgNatrium: 1708mgKalium: 1414mgKostfibre: 6gSukker: 13gVitamin A: 13347IUVitamin C: 64mgCalcium: 247mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Sådan laver du farsbrød i airfryer. Nu er retten klar til servering, hvor farsbrødet skæres i passende skiver og serveres sammen med grøntsagerne og den lækre sovs.

forloren hare i airfryer
Forloren hare eller farsbrød lavet i Airfryser, og nu klar til servering. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Du kan med fordele lade kødet hvile 10 minutter inden udskæring.

Jeg plejer også at servere en god spidskålssalat til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Joyce Dige

    august 01, 2023 at 10:46 am

    Hvorfor kan man ikke holde på opskriften mere, så den ikke forsvinder fra mobilen hvert andet øjeblik?
    med venlig hilsen
    Joyce Dige

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 01, 2023 at 11:22 am

      Hej Joyce
      Tak for din besked, og det lyder mærkeligt. Hvad er det præcist der sker hos dig?
      Så skal jeg nok hurtigt få det fikset, for selvfølgelig skal det virke.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. gunnerplesner

    maj 02, 2023 at 12:53 pm

    Jeg er megaglad,når jeg kan printe opskrifter Og tak for det.

    Svar
    • susanne

      juli 05, 2023 at 11:20 am

      det er vidunderligt at kunne printe en opskrift ud. Jeg kan ovenikøbet få den både på dansk og italiensk ( bor i Italien)

      Svar
  3. Kirsten

    april 27, 2023 at 3:00 pm

    Hvilken airfryer vil du anbefale?

    Svar
  4. Birte Voss

    april 27, 2023 at 11:17 am

    Det ser lækkert ud. Vi skal købe en airfreyer, hvilken model bruger du.
    Venlig hilsen
    Birte Voss

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 27, 2023 at 11:22 am

      Hej Birte
      Airfryeren er en fin maskine til mange ting, men det er ikke alt, det giver mening at lave i den. Der findes mange gode modeller på markedet, så det afhænger lidt af ens behov.
      Personligt er jeg glad for min Philips XXL Airfryer, der blandt andet kan rumme en mindre kylling. Og dette er ikke en reklame, men blot den jeg synes fungerer bedst 🙂
      Men kig dig omkring - og god fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Birte Voss

        april 27, 2023 at 2:34 pm

        Tusind tak for svar. 😉

    • Hanne Langebæk

      april 27, 2023 at 6:04 pm

      Jeg købte Holms Airfryer på bud i Coop 6,5 l den er god til mad for 2 personer, og den kostede under 1000kr

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required